USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Великобританії помер ексчемпіон світу з боксу

11 Вересня 2020 11:39
Ексчемпіон світу з боксу британець Алан Мінтер помер на 70-му році життя.

Про це повідомляється на сайті Боксерської комітету Великобританії (BBBofC), передає УНН.

Причина смерті спортсмена не уточнюється. За інформацією Sky Sports, боксер довгий час боровся з онкологічним захворюванням.

Мінтер - бронзовий призер Олімпіади 1972 року. У Мюнхені він посів третє місце у ваговій категорії до 71 кг, поступившись у півфіналі майбутньому переможцю турніру Дітеру Коттішу з ФРН.

На професійному рингу Мінтер провів 49 боїв. У них він здобув 39 перемог (23 з них нокаутом) і зазнав дев'ять поразок. Ще один поєдинок був визнаний нічийним.

Британець володів чемпіонськими поясами в середній вазі за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської ради (WBC) і Європейського боксерського союзу (EBU). У 1980 році Мінтер став абсолютним чемпіоном світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus