USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У відомої акторки діагностували останню стадію раку мозку

13 Вересня 2019 14:56
Лікарі діагностували у 48-річної зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк останню стадію пухлини мозку.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє видання Super. Джерела ЗМІ підтвердили, що в актриси діагностували рак головного мозку.

«Про страшний діагноз Анастасія та її чоловік – фігурист Петро Чернишов – дізналися після народження їхньої спільної доньки Міли, яка з’явилася на світ у березні», – стверджує видання.

Директор Анастасії Марина Потапова відмовилася коментувати журналістам стан здоров’я актриси, сказавши лише: «Ви знаєте, що я відповім».

13 вересня з’явилася інформація, що Анастасія Заворотнюк потрапила до реанімації у вкрай тяжкому стані. У неї почався набряк мозку.

Раніше видання «Тайны звезд» повідомило, що після народження третьої дитини у 48-річної Анастасії Заворотнюк виявлено серйозне захворювання – рак головного мозку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 13 Вересня 2019 15:51
Очередной фейк. "Концертный директор Анастасии Заворотнюк Стас Христов рассказал, что актриса написала ему сообщение, в котором опровергла информацию о своей госпитализации. Ранее СМИ со ссылкой на Telegram-каналы сообщили, что артистка находится в реанимации в крайне тяжелом состоянии, "я получил сообщение от Анастасии в ответ на публикацию, которую я ей переслал. Она ответила: "Бред. Отстань", — сказал Христов журналистам."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus