USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У відставку пішов губернатор області, де молилися проти евакуації українців з Китаю

22 Лютого 2020 16:02
Президент Володимир Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля у зв’язку з ситуацією, що виникла в області через повернення українців з Китаю, пише УП з посиланням ена пресслужбу президента.

"У зв’язку з ситуацією, що виникла на Тернопільщині через евакуацію з Китаю громадян України, та незадовільною роботою облдержадміністрації з інформування населення щодо епідеміологічної безпеки президент України прийняв заяву Ігоря Сопеля про відставку із займаної посади за власним бажанням", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 18 і 19 лютого на в’їзді до санаторію "Медобори", що неподалік від Тернополя, мешканці провели молебень проти розміщення у санаторії евакуйованих з Китаю українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 22 Лютого 2020 16:32
То не губернатор, той Ігор Сопеля - то пусте місце, нуль без палочки, так просто попросили. Сопеля навіть не представляв, що таке бути начальником. Ну що тут зробиш, якщо просять, при тому ще немалі гроші платять, нічого не треба важкого піднімати та й робота не пильна, і все, кабінет-кабінет, як у тому кіно "Кавказька полонянка".
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2020 16:37
правильно зробили що відправили у відставку !!!
ветфельдшер Показати IP 22 Лютого 2020 17:47
Яскравий приклад тому, що фігура так званого губернатора (слуги президента), в області нічого не значить. Нуль. До обіду ти губернатор, а після обіду - пастух. А людей можна зрозуміти, зважаючи на стан охорони здоровя в Україні, на стан лікарень, на кваліфікацію лікарів (її відсутність), на безгрошівя людей... Людей сьогодні ніхто не захистить, крім них самих. Знищені усі правові інституції держави. Тобто, знищена сама державність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus