USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

У ВНУ імені Лесі Українки відбулася школа тьюторів

23 Травня 2024 20:30
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася школа тьюторів. На захід завітали ректор Анатолій Цьось і проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна. Модератором дійства була практичний психолог Тетяна Кулик.

Про це повідомляє інформаційний відділ вишу.

У своєму виступі ректор зауважив, що головна місія університету – надання якісної освіти та створення умов для цього.
«Крім основних чинників надання освіти, тобто викладача і засобів для навчання, надважливе значення мають суб’єкти отримання освіти. Тобто ви, дорогі студенти. Саме від вашої активності залежить якість надання освітніх послуг. Ініціатива щодо організації школи тьюторів дуже правильна. Старші та досвідченіші студенти повинні передавати свої знання молодшим колегам і водночас вчити як із користю та задоволенням провести час у ЗВО. Така дружна підтримка важлива й ефективна. Дякую учасникам школи та бажаю ефективних результатів», – заявив Анатолій Цьось.
Проректорка Наталія Благовірна подякувала учасникам школи за ініціативність, небайдужість, готовність поділитися своїм досвідом. «Я пишаюся нашими студентами та їхніми ініціативами. Щиро зичу, щоб сьогоднішній день був насиченим, плідним і цікавим», – сказала Наталія Благовірна.
Читати ще: Студенти ВНУ зустрілися з журналістом Акімом Галімовим

Після цього учасники школи тьюторів заслухали дев’ять доповідей студентів-старшокурсників із різних факультетів і структурних підрозділів університету. Зокрема, студент факультету історії, політології та національної безпеки Ілля Сколюблюк розповів про практики тьюторства за кордоном.
Представниці факультету хімії та екології поділилися кейсами тьюторства на факультеті й розважали учасників школи різними дослідами.
Читати ще: «Горда, що мені вдалося представити Україну на міжнародному рівні», – лучанка, яка першою серед українців отримала престижну премію з математики

Студентки-журналістки Анастасія Басалка та Зоряна Ващук розповіли своїм колегам про інформаційну культуру й медійну грамотність сучасної молоді, а здобувачі спеціальності 122 Комп’ютерні науки Ірина Сердюченко та Роман Шевчук – про цифрову грамотність молодого покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 24 Травня 2024 08:46
На виступ в шортах i мiнi ????? Так тiльки по Волi прогулятися можна…..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus