USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У ВНУ імені Лесі Українки відзначили Міжнародний день відмінника

28 Березня 2024 14:27
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відзначили Міжнародний день відмінника, або Міжнародний день досягнень – свято цілеспрямованих, амбітних і впевнених у собі людей.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

У Центрі культури та дозвілля зібралися ректор Анатолій Цьось, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва, викладачі, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації, працівники ЗВО, студенти, які мають гарні результати у навчанні.
На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували всіх, хто віддав своє життя за свободу нашої держави.

Потім із вітальним словом до присутніх звернувся ректор Анатолій Цьось. Він зазначив, що часто викладачі акцентують увагу на студентах, які порушують дисципліну, невчасно складають сесію, створюють проблеми та дискомфорт.
Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Університетом імені Адама Міцкевича в Познані

«Я не пам’ятаю за час своєї роботи в університеті, щоб ми збирали відмінників і дякували їм за навчання, велику роботу, яку вони роблять для ЗВО та створення іміджу навчального закладу. Дякую вам усім щиро! Дорогі студенти, ви великі молодці, що старанно вчитеся і досягаєте успіхів у навчанні та науці. У нас в університеті станом на зараз нараховується більше ніж тисяча осіб, які склали минулу сесію на відмінно. Але в цьому залі зібралися люди, які всі сесії впродовж навчання склали на відмінно. Це велика честь для мене і нашого університету», – сказав Анатолій Васильович.
Також ректор зазначив, що головний мотив дійства – відповісти на запитання «Що робити відміннику далі?» та передав слово колегам.

Проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва побажала присутнім студентам-відмінникам успішного навчання та балансу між особистим і навчанням, порадила пам’ятати, що найцінніша інвестиція – в себе.
Читати ще: У Лесиному виші відзначили Міжнародний день числа «Пі»

Також проректорка поділилася цікавими цифрами. Після підрахунків з’ясувалося, що зимову сесію успішно склали 1438 студентів, зокрема 366 здобувачів освіти ніколи не мали «четвірок». Найбільше відмінників - на факультеті економіки та управління (66). Другу та третю сходинку зайняли факультет психології (65) і факультет іноземної філології.

Людмила Володимирівна наголосила, що студент-відмінник має багато напрямів, у яких він може себе проявити та розвиватися.
Працівники університету розповіли студентам про міжнародну і наукову роботу, академічну мобільність тощо.

Також своїми талантами тішили присутніх представники факультету культури і мистецтв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus