USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У водія, який вчинив ДТП у Луцьку на Соборності та втік, драгер зафіксував понад 6 проміле

1 Січня 2024 22:08
В обласному центрі Волині за п’яну ДТП та втечу з місця пригоди судили водія легковика, під час огляду якого драгер зафіксував понад шість проміле алкоголю в крові.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася 26 листопада о 21 годині на проспекті Соборності. П’яний водій Chery Amulet Руслан Р. не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся припаркованим Skoda Octavia, після чого втік з місця аварії.

Читати ще: Драгер показав більше 6 проміле: під Луцьком спіймали п’яного водія без прав

Коли ж його спіймали, то під час огляду драгер зафіксував понад шість проміле алкоголю. Дії горе-водія кваліфікували за ст. 122-4, ст. 124 та ч.1 ст.130 КУпАП.

Руслан Р. визнав свою вину під час розгляду справи. Суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus