USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Володимирі попрощаються з Героєм Дмитром Будневським

29 Вересня 2022 14:19
Завтра громада Володимира проведе в останню путь молодшого лейтенанта Дмитра Будневського.

Про це повідомив голова громади Ігор Пальонка.

Полеглому у бою за територіальну цілісність та незалежність України воїну було всього 38.

Повномасштабна війна, яку розв'язала росія проти України, змусила чоловіка покинути рідну Харківщину, аби врятувати родину – дружину та двох неповнолітніх дітей, яких згодом вивіз у більш безпечний Львів. З тамтешнього військкомату був призваний за мобілізацією до лав однієї з володимирських частин.

За бажанням дружини та рідні, яка мешкає у Володимирі, загиблого Героя проведуть в останню дорогу та поховають у громаді на Федорівському кладовищі.

«Прошу жителів громади доєднатися до коридору шани, який організовуємо завтра об 11:10 вздовж вулиць Павлова та Ковельської до собору Різдва Христового, де об 11:30 розпочнеться чин похорону», – написав голова громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна слава і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus