USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Володимирі-Волинському – фестиваль «Княжий»

19 Серпня 2017 16:07
Музиканти налаштовують інструменти, артисти готуються до виступу, а продавці розкладають свій крам - у селі Заріччя, що неподалік Володимира-Волинського, стартував перший день фестивалю «Княжий», який ініціював фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

На території проведення фесту організатори облаштували наметове містечко, тому проблем із ночівлею у гостей фестивалю, які прибули здалеку, не буде.

Кожен гість дійства зможе знайти собі забаву до смаку, оскільки на дійстві виступатимуть відомі музичні гурти, також будуть гутірки з цікавими людьми. Окрім того, на заході буде діяти літературна сцена та дитяче містечко, аби найменші гості фестивалю теж могли добре провести час, також буде діяти локація «Історія оживає тут!», на якій можна буде побачити історичні реконструкції боїв за участю лицарів.

У перший день фестивалю, тобто сьогодні, можна поспілкуватися із учасником російсько-української війни і блокади ОРДЛО, народним депутатом України Володимиром Парасюком, Соломією Бобровською, яка у 26 років стала віце-губернатором Одещини, а також з авторкою найвідвертіших досліджень в українській етнографії Іриною Ігнетанко.

Музична сцена порадує гостей фестивалю виступами українського фольк-рок-гурту «Роялькіт», фольклорного ансамблю «GG ГуляйГород». Родзинкою буде виступ гурту з Республіки Білорусь «IRDORATH». Також упродовж цілої години виступатиме фольк-гурт зі Львова Joryj Kłoc. Ну а на десерт запалюватиме музичний рок-гурт родом із Івано-Франківська «Карна» (KARNA), який, за словами самих учасників, грає «гуцул-метал».

Любителям літератури у перший день фестивалю свої твори прочитають Яніна Дияк, Антон Полунін, Ярослав Гадзінський, Богдан-Олег Горобчук. Також буде нагода послухати поета і публіциста Павла Коробчука.

Фестиваль триватиме впродовж двох днів, тому ті, кому не вийде відвідати його сьогодні, може зробити це у другий день фесту, на якому буде не менш насичена програма.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus