USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У волинянина вдома знайшли макову соломку, шприци та знаряддя для виготовлення наркотиків

16 Вересня 2021 16:58
Вчора, 15 вересня, під час проведення превентивних заходів, дільничні офіцери поліції відділення поліції № 1 (м. Любомль) виявили заборонені речовини – макову соломку.

Про це повідомляє поліція Волині.

На присадибній ділянці 46-річного жителя села Вишнів поліцейські знайшли полімерний пакет. У ньому знаходилося 150 г рослинної речовини, схожої на макову соломку.

Окрім цього, дільничні виявили знаряддя для виготовлення наркотиків та дві пластикові пляшки з коричневою рідиною.
Під час огляду житлового будинку волинянина поліцейські виявили шприци з залишками речовини бурого кольору та два поліетиленові пакети із сухими стеблами, схожими на рослини маку, вагою близько 500 г.
Усі вилучені речовини направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.
Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збут) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus