USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинянина знайшли наркотики та рушницю

27 Листопада 2017 13:06
26 листопада під час проведення обшуку в помешканні 25-річного жителя селище Благодатне правоохоронці знайшли пакет із авмфетаміном, майже 500 г марихуани, пристрої для вживання наркотиків і мисливську рушницю «ТОЗ» 16. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Обшук провели в рамках досудового розслідуваня кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виготовлення, придбання та зберігання наркотиків.

До слова, раніше волинянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний екпсертно-криміналістичний центр МВС України.

Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus