USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Волиньраді створять комісію для контролю роботи ОДА з охорони здоров’я

16 Травня 2019 13:18
При Волинській обласній раді створять тимчасову контрольну комісію з питань перевірки виконання Волинської обласною державною адміністрацією делегованих повноважень у сфері охорони здоров’я.

Про це йшлося 16 травня під час 23-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Святослав Кравчук відзначив, що, на його думку, при обласній раді і так достатньо створено тимчасових комісій.

«У мене є пропозиція не створювати додаткову комісію і додаткових проблем», – сказав Святослав Кравчук.

Натомість депутат Анатолій Вітів сказав, що підтримує створення тимчасової комісії з питань перевірки виконання Волинською обласною державною адміністрацією делегованих повноважень у сфері охорони здоров’я.

Обранець громади розповів, що головою цієї тимчасової комісії запропоновано призначити заступника голови облради Романа Карпюка, а кожній фракції ради – делегувати до її складу свого представника.

Так, до складу комісії мають увійти Людмила Тимощук, Валерій Дунайчук, Ігор Лех, Сергій Сівак і Костянтин Зінкевич.

Анатолій Вітів відзначив, що вбачає доцільним створення тимчасової комісії, адже не всі представники усіх фракцій мають змогу працювати разом на постійних комісіях облради.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, своєю чергою, додав: «Чим більше депутатів працюватимуть у тимчасових і постійних комісіях, тим більше вони розумітимуться у певних вузькопрофільних питаннях… Я не бачу нічого поганого в тому, аби додатково навантажити депутатів».

Передбачено, що тимчасова комісія контролюватиме виконання рішень Волинської обласної ради, регіональних програм у сфері охорони здоров’я, ефективність управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у сфері охорони здоров’я, ефективність та цільове використання коштів, що виділяються в галузі охорони здоров’я тощо.

Контрольна комісія матиме право ознайомлюватися з документами, матеріалами й одержувати іншу необхідну інформацію від Волинської обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я ОДА, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій області, залучати до своєї роботи спеціалістів, експертів, рекомендувати обласній раді заслухати звіт керівника відповідного підприємства, установи чи організації.

Урешті депутати підтримали проект рішення про створення тимчасової комісії. За це проголосували 47 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Депутат Показати IP 16 Травня 2019 14:18
Не догадуєтесь чого так занепокоївся Кравчук ? На злодієві шапка задимілась. Старих гріхів ще не замолив, нових вже наробив. А ниточки потягнуться до ... , народ то знає до кого. А там не тільки він. Вже і рада би душа в рай, але ... ! Гріхи не спокутувати треба, а за них треба нести відповідальність. Рішення актуальне !
Кравчук Показати IP 16 Травня 2019 16:19
Шановний Депутат з великим задоволенням відповім якщо буде за що . Готовий з Вами розмовляти конкретно на цю тему і рекомендував би Вам розібратись чим має займатись комісія і яким боком я до результатів іі роботи перед тим як писати несінитницю . З повагою .
Степак Руслан Показати IP 16 Травня 2019 17:19
Ще потрібно створити комісію за діяльністю головного лікаря КЗ"ВОЦЕМДМК" Шмальом В.З Як в скрутний для держави час гол.лікар отримує зарплату 40 тис грн. Його заступник з економічних питань Смирницька О.М від 18 до 25 тис.грн. Як це можливо при посадовому окладі 6350 грн. Скільки часу вони будуть нараховувати самі собі премії, різні доплати, уявні чергування. Скільки часу буде працювати ця корупційна схема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus