USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді вимагатимуть позачергових парламентських виборів

6 Квітня 2016 23:30
Підтримати нардепів, які вимагають дострокового припинення повноважень Верховної Ради, пропонують депутатам Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 6 квітня.

Як повідомив депутат Сергій Слабенко, волинським депутатам пропонують підтримати заяву голови фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України Юлії Тимошенко щодо повного перезавантаження влади шляхом позачергових парламентських виборів та схвально сприйняти вимогу парламентарів щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради. На думку депутата, пропозиція щодо перезавантаження влади вже давно назріла.

Натомість голова комісії Анатолій Вітів звернув увагу на те, що у проекті рішення наведений перелік цитат Юлії Тимошенко, проте немає чіткого тексту заяви. Отже, проект рішення вирішили доопрацювати та рекомендувати підтримати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Електорат Показати IP 7 Квітня 2016 10:22
Перезавантаження - те саме, що перетасування, проте вхідні параметри одні і ті ж. Потрібна навіть на заміна, а ЗМІНА.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Квітня 2016 10:31
політичні кризи будуть в УРкаїні до тих пір, поки олігархи будуть при владі або вони ж будуть керувати владою, ставлячи у депутати своїх маріонеток. ПРОДАЖНИЙ НАРОД - ПРОДАЖНА ВЛАДА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus