USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Волинській ОДА ліквідовують управління і сектор з питань запобігання корупції

20 Квітня 2021 12:37
У Волинській облдержадміністрації – кадрові перестановки. Зокрема тут не буде управління інформаційних технологій та адміністрування і ліквідовують сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Натомість утворюють два нові відділи й перейменовують посаду заступника.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА № 183 від 14 квітня.

Зокрема, вакантну посаду заступника голови обласної державної адміністрації перейменували на посаду заступника голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO). Також перейменували організаційне управління на управління організаційної роботи та взаємодії з органами державної влади і місцевого самоврядування.

Крім того, ліквідовується управління інформаційних технологій та адміністрування і сектор з питань запобігання та виявлення корупції. Натомість утворюєтся відділ інформаційно-комунікаційних систем та регіональний відділ адміністрування Державного реєстру виборців.

Загалом гранична чисельність штатних одиниць парцівників апарату ОДА не змінюється: їх буде 86, як і в попередньому штатному розписі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна прокуратура Показати IP 20 Квітня 2021 13:53
А я вже подумав, що корупцію подолано і сектор ліквідовують за непотрібністю
Цікавий Показати IP 20 Квітня 2021 14:09
Вже побороли корупцію?
The Bubochka Показати IP 20 Квітня 2021 14:23
У нас не проста корупція, а суперкорупція!
Пильний Показати IP 20 Квітня 2021 17:19
Корупція перемогла відділ боротьби з корупцією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus