USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У волинському місті за понад 30 млн реконструюють тепломережу

13 Травня 2023 07:15
Комунальне підприємство «Володимиртепло» оголосило тендер на реконструкцію теплових мереж. Ідеться про мережі котельні на вулиці Шевченка, 8-К – Ковельській, 12-К.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції від учасників приймають до 16 травня.

Очікувана вартість реконструкції становить 31,437 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, передбачено наступні роботи: безканальне прокладання теплогідроізольованих трубопроводів, укладання сталевих водопровідних труб із гідравлічним випробуванням, нанесення посиленої антикорозійної бітумно-гумової ізоляції на сталеві трубопроводи, встановлення вентилів, засувок, затворів, клапанів, кранів, установлення між спорудами лотків, укладання плит перекриття каналів, улаштування круглих збірних залізобетонних каналізаційних колодязів, улаштування гідроізоляції та інші.

Реконструкцію теплових мереж котельні на вулиці Шевченка, 8-К – Ковельській, 12-К у Володимирі мають закінчити до 30 вересня 2023 року.

Нагадаємо, роботи з реконструкції теплової мережі також запланували в Луцьку на проспекті Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus