USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Поворську просять зберегти туберкульозне відділення

13 Березня 2020 16:24
Колектив просить не допустити можливого закриття Поворського фтизіатричного паліативного відділення №4, що в селі Поворськ Ковельського району.

Про це йшлося 12 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Волинської обласної ради.

Як зауважив депутат Віктор Козак, до нього звернулися представники колективу Поворського фтизіатричного паліативного відділення №4 щодо можливого закриття закладу через недостатнє фінансування.

Колектив відділення нараховує 44 особи, заклад розрахований на 40 ліжкомісць. Нещодавно в приміщеннях було проведено капітальні та поточні ремонти. Відділення обладнане рентгенівським апаратом, системами відеонагляду та іншим необхідним устаткуванням.

«Колектив просить залишити відділення у наявному стані або при реорганізації перевести його в хоспіс чи інший лікувальний заклад, аби зберегти і приміщення, і колектив», – сказав Віктор Козак.

Натомість голова облради Ірина Вахович не виключила можливості передачі відділення на баланс медзакладів Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus