USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських громадах неподалік Рівненської АЕС встановлять сирени

29 Вересня 2022 07:41
На Волині у межах 30-кілометрової зони від Рівненської атомної електростанції встановлять електросирени. Окрім цього, їх також встановлять у населених пунктах на кордоні з Білоруссю.

Про встановлення нових систем оповіщення повідомив начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Олександр Блащук на нараді у вівторок, 27 серпня, інформують у Волинській ОВА.

Загалом упродовж тижня Волинська область отримає ще 20 автоматичних електросирен.

Зі слів Олександра Блащука, в регіоні продовжують модернізувати системи оповіщення. Зокрема, з початку війни в Україні на Волині працювали 69 автоматичних електросирен. Наразі додатково відремонтовано і введено в роботу ще 10.

«Окрім того, впродовж тижня область буде забезпечена 20 додатковими електросиренами з метою оповіщення населення, – зазначив Олександр Блащук. – Насамперед їх встановлять у громадах, що знаходяться в 30-кілометровій зоні Рівненської АЕС. Також у населених пунктах, що межують з Білоруссю та біля митних переходів».

Варто зазначити, що в області працюють над оснащенням додаткових систем оповіщення, аби збільшити площу їх покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus