USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських лікарнях спростували інформацію про переповнені відділення

4 Серпня 2020 15:52
У Волинській обласній клінічній лікарні та обласній інфекційній лікарні спростували інформацію про те, що відділення у медзакладах буцімто переповнені хворими, про що раніше повідомив завідувач відділення пульмонології обласної клінічної лікарні Олег Яковенко.

Зазначимо, що в коментарі Радіо НВ Олег Яковенко заявив про те, що його відділення переповнене пацієнтами з COVID-19 — «всі ліжка зайняті».

«Все відділення зайнято хворими на коронавірусну інфекцію та пневмонію. У інших закладах ситуація така ж сама. Інфекційна лікарня, знаю, також, на жаль, переповнена», — сказав Яковенко та додав, що посилення карантину в Луцьку є виправданим.

Натомість, як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільник обласної клінічної лікарні Олександр Дудар, в інфекційному відділенні №2, яке очолює лікар Яковенко, загалом є 48 ліжко-місць, там зараз перебуває 30 хворих. В інфекційному відділенні №3 – 46 ліжок, з яких зайнято 21. У реанімації – 12 ліжок, там знаходиться 6 хворих. На апаратах штучної вентиляції легень хворих в реанімації немає.

Медичний директор з лікувальної роботи ВОКЛ Микола Юрко розповів, що інфекційний госпіталь працює в штатному режимі, критичної ситуації не спостерігається.

Не спостерігається критичного заповнення хворими і в обласній інфекційній лікарні. В коментарі ІА Волинські Новини очільник лікарні Руслан Морочковський повідомив, що в лікарні передбачено 121 ліжко-місце для хворих на коронавірус, станом на 4 серпня тут перебуває 67 хворих на COVID, ще 29 осіб – під підозрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 16:19
хто бреше, того до відповідальності, аж до звільнення по статті КЗПП
Активіст Показати IP 4 Серпня 2020 16:19
У Олега після того, як його поперли від корита, почались проблеми з головою. Тому й не вилазить з Фейсбука та дає такі дурнуваті коментарі.
ЗМІ Показати IP 4 Серпня 2020 16:48
Яковенко бере дані зі "стелі". Доведено фактами і компетентними людьми. Чому він говорить від імені усіх лікарень? Що, став великим начальником? Навіщо нагнітати і без того важку сьогоднішню атмосферу?
Луцьк Показати IP 4 Серпня 2020 16:57
Коли вже чиновники від вищої до самої нижчої гілки влади будуть відповідати хоча б за свої слова (про дії поки не має що й казати)! Сьогодні якогось чинушу звільнять - завтра він поновиться на посаді і далі буде отримувати гарну зарплату ні за що не відповідаючи, сміюючись з простих українців, які працюючи за мізерну зарплатню, мусять ВИЖИВАТИ у сьогоденних реаліях.....
Злюка Показати IP 4 Серпня 2020 16:57
да всі, хто дає інфу по хворих, ви всі просто задовбали!!!! дайте якесь відео з лікарень, чи щось подібне, щоб уже розставити крапки у всіх інформаційних вкидах!. є хворих багато - будем панікувати. нема багато - ідіть тоді в ср*ку!
Добряк до Злюка Показати IP 4 Серпня 2020 18:09
Тобі мало відосіків останнім часом? Скоро холодільник замінить телевізор
но до Злюка Показати IP 4 Серпня 2020 18:27
в любом случае количество занятых койкомест больше 50 процентов везде
Док до Злюка Показати IP 4 Серпня 2020 19:00
Все зайнято . Лікарі про госпіталізації хворих домовляються особисто за кожного хворого
Читач Показати IP 4 Серпня 2020 17:02
Звідки може завідувач відділенням лікарні володіти інформацією чи знати ситуацію по всіх лікарнях міста, чи то району? Це якась манія величі в людини чи що ...
мжк Показати IP 4 Серпня 2020 17:05
кажуть, лікарі часто приписують коронавірус свідомо, аби отримувати доплати до зарплат. звідси така статистика і постійна кількість хворих. не хочу образити медиків, але частина з них отримує в кишені за місяць пару зарплат, живе дуже заможно, але волає про зубожіння
Док Показати IP 4 Серпня 2020 18:57
Інфекційна лікарня заповнена на 99%. Лікарі повинні попередньо домовлятись за госпіталізацію, бо немає вільних місць. Це триває майже 5 місяців. Марочковський лукавить. Бо відділення є дорослі та дитяче, а дорослі є чоловіче та жіночі. Може десь місця і є а ле треба підбирати вік чи стать. А паніку розводити не треба бо вже пізно.
Я Показати IP 5 Серпня 2020 07:52
В п'ятницю звернулась в інфекційну у зв'язку з кишковою хворобою, не прийняли, бо вони перепрофільовані під коронавірус. Навіть ніхто не оглянув, незважаючи на те, що дуже погано почувалась. Довелось записуватись до дільничого лікаря на понеділок, яка теж не оглянула і назначила аналізи. Наступного дня, коли вже стало зовсім погано, здавши аналізи довелось їхати в іншу лікарню і проситися до лікарів, щоб оглянули. Нікому не потрібні хворі, затягують до такого стану, коли все стане критичним...
Док до Я Показати IP 5 Серпня 2020 19:35
Та потрібні, але зрозумієте, що МІСЦЬ НЕМАЄ.Не оглянули- значить і госпіталізувати не треба
Вася до Я Показати IP 6 Серпня 2020 04:01
Мабуть від неналежної та невчасно ноданої допомоги померло більше людей, ніж від вірусу. От і вся суть карантинів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus