USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

ВООЗ: 99% смертей від коронавірусу – серед невакцинованих людей

21 Вересня 2021 22:56
Всесвітня організація охорони здоров’я закликає людей вакцинуватися від COVID-19, оскільки 99% загиблих від коронавірусу припадає на нещеплених людей.

Про це з посиланням на Anadolu повідомляє УНІАН.

«Так, вони працюють, і вони працюють дуже, дуже добре. І пам’ятайте, для чого вони були створені – вони були створені для запобігання госпіталізацій, важких захворювань і смерті. І вони справляються з цим дуже добре», – заявила офіційна представниця ВООЗ Маргарет Харріс на пресконференції 21 вересня.

За її словами, дивлячись на госпіталізованих і вмираючих людей, «стає сумно, тому що переважна більшість, 99% з них, не були вакциновані».

Харріс зазначила, що це стосується навіть країн з високим рівнем вакцинації населення.

«Якщо у вас є доступ до вакцини, зрозумійте, що це великий дар, це велика честь», – каже працівниця ВООЗ.

Також жінка закликала шукати інформацію про вакцини в надійних джерелах – на сайті Всесвітньої організації охорони здоров’я та на сайтах Міністерства охорони здоров’я своєї країни.

За даними ВООЗ, у світі застосували вже майже 5,78 мільярда доз вакцини, проте лише 2% препаратів використовували в країнах Африки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маніпулятор статисти Показати IP 22 Вересня 2021 10:51
В світі так і виходить, що 99% не вакциновані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus