USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У ВООЗ спрогнозували появу нового вірусу

30 Жовтня 2021 13:09
У майбутньому на Землі з’явиться небезпечний вірус, який людство не зможе контролювати.

Про це 29 жовтня на зустрічі міністрів фінансів та охорони здоров’я G20 у Римі заявив голова Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебрейєсус, пише Кореспондент з посиланням на ТАСС.

За його словами, поява на Землі ще одного вірусу, поширення якого неможливо буде стримати, є «безперечною з точки зору біології».

«Навіть якщо ми покладемо край цій пандемії, ми повинні отримати уроки, які вона нам дає, і підготуватися до наступної. Безсумнівним з точки зору біології є те, що в якийсь момент з’явиться ще один вірус, який ми просто не зможемо стримати», – наголосив він.

Читати ще: ВООЗ закликає не закривати школи на тлі пандемії

Гебрейєсус також зауважив, що для боротьби із «загрозами високого рівня» необхідна «політична участь на високому рівні».

Він закликав учасників зустрічі G20 підтримати укладання юридично зобов’язуючої міжнародної угоди щодо підготовки до пандемій та реагування на них. Відповідне рішення планується ухвалити на спеціальній сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я у листопаді.

Глава ВООЗ також звернув увагу на відсутність у світі рівності у доступі до вакцин, нагадавши, що зараз від вірусу повністю прищепилися 36% жителів планети, тоді як в Африці цей показник становить лише 6%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
911 Показати IP 30 Жовтня 2021 13:44
ВОЗ це приватна організація. Якого курва дива даэ совіти що робити всьому світові.
The Walking Dead Показати IP 30 Жовтня 2021 14:39
Так так, скоро з'явиться вірус від якого мертві будуть оживати і перетворюватись на кровожерливих зомбі.
Дідо Показати IP 30 Жовтня 2021 15:33
Нехай в Африку вакцину відправлять
Мирон Показати IP 30 Жовтня 2021 17:35
Лякайте побільше, а ми ложили на ваші погрози.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus