USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Воротнівському лісництві – нові 150-кілограмові мешканці. Фото. Відео

24 Лютого 2018 22:38
Вагітну самку дикого вепра днями працівники державного підприємства “Мисливське господарство “Звірівське” із сусідніх лісових масивів переселили у місцевий вольєр Воротнівського лісництва.

Лісівники переконані, що майбутній мамі з її потомством у вольєрі буде безпечніше. Адже у цей особливий період вагітна тварина потребує охорони від хижих звірів, безпритульних собак, інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Вага тварини приблизно 150 кілограмів, віком – від 4 до 5 років. Коли молодняк у вольєрі підросте, дику родину лісівники випустять у природу.

Як розповідає директор державного підприємства Сергій Смічик, кабанці, яких в місцеві ліси не так давно поселили, нині добре прижилися. Лісівники їх підгодовують, дбають, щоб на підгодівельних майданчиках було вдосталь зерновідходів, кукурудзи та інших кормів.

Вольєр площею 9,2 га збудований два місяці тому, в ньому мешкають лані – 2 самці та 13 самок.

До слова, тепер у Воротнівських лісах багато поціновувачів дикої фауни. Люди з бажанням приїжджають сюди, щоб відпочити. Вони з цікавістю спостерігають за ланями, фотографуються…

Трапляються випадки, коли дикі кабанці йдуть до рук…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus