USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ринок землі, євробляхи, малий бізнес: у ВР почалося ранкове пленарне засідання. Наживо

13 Листопада 2019 10:20
Спікер парламенту Дмитро Разумков відкрив ранкове пленарне засідання Верховної Ради.

Онлайн-трансляцію веде телеканал "112 Україна".

Біля трибуни Верховної Ради зібралися багато народних депутатів. Представникам "Опозиційної платформи - За життя" не дають доступу до трибуни, тому плакат із надписом "Не дамо розкрасти землю" розмістили в іншій частині зали.

Як повідомлялося, український парламент сьогодні у першому читанні розгляне законопроекти про відкриття ринку земель.
Перші у порядку денному - одинадцять варіантів законопроектів про відкриття земельного ринку. Наступний проект, який, з-поміж іншого, дозволяє іноземцям купувати в Україні земельні ділянки несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

Народні депутати мають намір також розглянути скандальні проекти змін до податкової системи № 1209 і 1210 та альтернативні.

У першому читанні на розгляді проекти законів про підтвердження відповідності інформаційної системи вимогам із захисту інформації; про безоплатну правову допомогу для мешканців тимчасово окупованих територій. Планують уточнити законодавчі норми щодо оптимізації кримінальної відповідальності суддів за постановлення завідомо неправосудного судового рішення.

У другому читанні розглянуть законопроект про держпідтримку малого і середнього підприємництва в Україні, а також про спрощення ліцензійних процедур у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Для включення до порядку денного та прийняття рішення запланували проекти про ввезення в Україну з-за кордону автівок, а також про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства.

Окрім того, нардепи мають намір остаточно внести зміни до українського законодавства у зв’язку з ратифікацією угоди зі США про розкриття українськими банками інформації про рахунки американців в Україні.

Заплановано внесення змін до складу ТСК із розслідування діяльності кількох телеканалів, зокрема “112 Україна”.

Насамкінець, розглянуть кілька проектів постанов про призначення представника Верховної Ради України до складу конкурсної комісії з визначення складу наглядової ради приватного акціонерного товариства "Експортно-кредитне агентство".

У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus