USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» виявили контрабанду одягу майже на 800 тисяч гривень

20 Листопада 2020 11:08
На українсько-польському кордоні прикордонники Луцького загону спільно з митниками виявили у вантажівці товар, що був відсутній в товаросупровідних документах.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного заводу.

Днями у пункт пропуску «Ягодин» прибув вантажний автомобіль «DAF», що слідував з Великої Британії з вантажем «одяг». Прикордонники, враховуючи ризики щодо можливого незаконного ввезення в Україну товарів, ініціювали проведення поглибленого огляду вантажівки.

За результатами спільної з митниками перевірки та повного перерахунку й ідентифікації товарів виявлено невідповідність товаросупровідних документів на майже 700 одиниць одягу різних найменувань.

Виявлений товар вилучено працівниками Держмитслужби, його загальна вартість сягає майже 800 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus