USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Ягодині» затримали партію одягу «Oodji» вартістю майже 14 мільйонів

8 Серпня 2015 11:25
В «Ягодині» виявили вантажівку, що перевозила майже 50 тисяч одиниць товарів на 14 мільйонів гривень. Про це інформують у Держприкордонслужбі.

Нещодавно в автомобільному пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, зупинили вантажівку «МАН» з вантажем одягу. У результаті перевірки з’ясували, що наявний товар не відповідає товарно-супровідним документам.

Транспортний засіб з причепом прямував через пункт пропуску на в’їзд в Україну. За документами він перевозив одяг торгової марки «Oodji». Проте згідно з наявною оперативною інформацією, яку отримали у результаті взаємодії співробітників Луцького прикордонного загону та СБУ, переміщення товару через кордон здійснювалося з порушенням законодавства. Саме тому співробітники Держприкордонслужби ініціювали перед контрольними службами проведення поглибленого огляду, а згодом і переогляду автівки. Згідно з результатами додаткових перевірок, прикордонники та працівники митниці виявили суттєві порушення законодавства України. Зокрема, наявний вантаж не відповідав даним зазначеним в товарно-супровідних документах, адже перебільшення кількості товару було на більш ніж 47 тисяч одиниць. Серед виявленого вантажу був одяг, взуття та інші промислові товари.

Наразі товар вилучили, а його сума оцінки становить 13,7 мільйона гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 8 Серпня 2015 14:24
Не доплатили по тарифу, пустили в розхід
анна Показати IP 8 Серпня 2015 16:18
хабарники!
Джулія Показати IP 8 Серпня 2015 22:35
І яка подальша доля цього одягу?
держава Показати IP 9 Серпня 2015 16:43
Не сумнівайся, наївний народе, в казну держави не попаде ні гріш, ні товар (в одну-чи дві кишені, з тих, хто бореться з контрабандою і справедливістю)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus