USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Японії жертвами снігопадів стали семеро людей

12 Лютого 2018 14:28
У Японії внаслідок сильних снігопадів загинуло семеро людей, ще 73 особи отримали травми.

Як повідомляє Кореспондент з посиланням телеканал NHK, в префектурі Фукуї на японському острові Хонсю внаслідок снігопадів загинуло п'ятеро людей.

Повідомляється, що 68-річний чоловік помер внаслідок падіння з даху під час прибирання снігу. Інший чоловік помер від інфаркту міокарда також після прибирання снігу. Ще троє загинули від отруєння чадним газом, яке, як вважають, було викликано тим, що вихлопні труби їхніх автомобілів були забиті снігом.

У префектурі Ніїгата був виявлений мертвим літній чоловік. Імовірно, він не помітив під снігом стічну канаву і впав у неї. Ще одна людина загинула в префектурі Фукуока. Чоловік розвозив пошту на мотоциклі, транспортний засіб занесло і в нього врізалася вантажівка. Більшість травм пов'язана з падінням під час розчищення снігу.

За даними метеорологів, висота снігового покриву в ряді районів префектури Фукуї перевищує 2,5 метра, в префектурі Ніїгата понад 1 метр.

Снігопади, що тривали весь минулий тиждень і стишилися до вихідних, можуть знову відновитися до вівторка, 13 лютого. Метеорологи прогнозують випадання за добу до 60-70 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, на початку лютого снігопади паралізували Іспанію, були скасовані авіарейси і закриті школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus