USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Єгипті 5-річна українка потрапила до лікарні: підозрюють зґвалтування, мати заперечує

4 Вересня 2020 20:10
На популярному курорті Шарм-ель-Шейх в Єгипті сталась трагедія з 5-річною дівчинкою з міста Суми. Дитину, яка відпочивала там з батьками, госпіталізували в місцеву лікарню із специфічними травмами статевих органів. Після гінекологічного огляду медики запідозрили, що дитину зґвалтували і звернулись у поліцію.

Як розповіли ТСН.ua у пресслужбі поліції Сумської області, про цей випадок, що стався ще у червні, правоохоронці дізнались від Міністерства закордонних справ України.

Їм надійшов лист від МЗС датований 19 серпня про те, що в лікарню Шарм-ель-Шейха доставили 5-річну мешканку Сум, для надання медичної допомоги з ознаками зґвалтування.

«За інформацією посольства України, цій малолітній дитині було невідкладно проведено операцію, а також здійснено огляд лікарем-гінекологом. Під час огляду було виявлено специфічні фізичні травми, що могли бути отримані врезультаті дій насильницького характеру», – розповіли у пресслужбі поліції Сумської області.

Тим часом, за даними поліції, мати дитини стверджує, що її доньку не ґвалтували. Дівчинка нібито травмувалась внаслідок невдалого стрибка в басейні.

Зараз цю інформацію перевіряють слідчі та встановлюють усі обставини інциденту.

За цим фактом вчора, 3 вересня, правоохоронці Сумського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 ст.153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

ТСН.ua надіслав запит в Міністерство закордонних справ України, аби уточнити деталі цієї справи. У пресслужбі відомства пообіцяли з’ясувати інформацію та надати відповідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus