USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Єрусалимі невідомий відкрив вогонь по людях біля Стіни Плачу: семеро постраждалих

14 Серпня 2022 09:27
Вночі в неділю, 14 серпня, у столиці Ізраїлю Єрусалимі невідомий відкрив стрілянину по автобусу з людьми. Інцидент стався на парковці біля Стіни Плачу та гробниці царя Давида.

Про це повідомляє УНН.

Внаслідок теракту семеро людей були поранені, двоє у важкому стані.

«Це був автобус із парафіянами, який від’їхав від Західної Стіни і попрямував у бік міста. За словами перехожого, терорист почав хаотично стріляти у бік автобуса», – розповів парамедик, який був на місці.

Стрілець втік з місця події. Правоохоронці оперативно прибули до Стіни Плачу для пошуків нападника. Поліцейські перекрили Старе місто, заблокувавши в’їзд та виїзд у цей район, а також на площу біля Стіни Плачу. Були задіяні гелікоптери.

Серед поранених під час нападу була 35-річна вагітна жінка, чиє поранення в живіт лікарі назвали «складним» і чиє життя було під загрозою, повідомляють ізраїльські ЗМІ.
Поліція затримала підозрюваного, який вчинив стрілянину неподалік Стіни Плачу в Єрусалимі.

У заяві представника ізраїльської поліції повідомляється, що чоловік, підозрюваний у скоєнні теракту із застосуванням вогнепальної зброї в Єрусалимі, здався силам безпеки в неділю вранці.

Зазначається, що підозрюваного доставили на допит, у нього вилучили зброю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus