USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ЄС з початку пандемії від COVID-19 померли понад 400 тисяч людей

19 Січня 2021 17:14
У країнах ЄС кількість смертей від коронавірусу з початку пандемії перевищила 400 тисяч.

Як пише «Європейська правда» з посиланням на DPA, про це оголосила єврокомісарка з питань охорони здоров’я Стелла Кіріакідес.

У зверненні до європарламентарів під час дебатів щодо стратегії вакцинації вона сказала, що останні 10 місяців виявилися важкими, ніж будь-хто міг собі уявити на початку року.

Вона додала, що, з іншого боку, 2021 рік починається оптимістичніше, тому що ЄС вже затвердив дві вакцини і скоро, ймовірно, отримає інші.

За даними порталу Worldometers, який збирає офіційну статистику органів охорони здоров’я, серед країн ЄС на першому місці за кількістю померлих – Італія, де від вірусу загинули 82,5 тисячі осіб. Наступні – Франція (понад 70 600), Іспанія (понад 53 700), Німеччина (понад 48 тисяч).

Британія, яка вже не є членом Євросоюзу, за кількістю жертв випереджує першу в ЄС Італію – кількість померлих від коронавірусу в Сполученому Королівстві наближається до 90 тисяч.

Втім, за кількістю смертей відносно кількості населення на перших місцях – Бельгія, Словенія, Італія та Чехія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus