USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У заблокованих через коронавірус містах Китаю перебуває 51 українець

29 Січня 2020 20:27
Станом на 29 січня у китайській провінції Хубей, де стався смертельний спалах коронавірусу, перебуває 51 громадянин України: 49 осіб в Ухані та одна – у міському повіті Чжунсян міста Цзінмень.

Про це повідомляє Ракурс з посиланням на відповідь посольства України в Китаї.

На тимчасовий консульський облік заявили 93 особи, додали у диппредставництві. Найбільше українців, які звернулися із відповідною заявою, перебувають у Пекіні.

Як повідомлялося, тим часом смертельна хвороба поширилася вже на 17 країн. Жертв вірусу наразі налічується 132, кількість інфікованих перевищила 6000 осіб. Аби стримати розповсюдження хвороби, в окремих регіонах у Китаї запроваджують воєнний стан.

Крім того, про створення першої вакцини вже повідомили у Гонконгу. Щоправда, ліки, як пишуть місцеві видання, потребують додаткових випробувань на тваринах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus