USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Заболотті на Ковельщині провели в останню путь Героя Івана Галенду

21 Травня 2022 18:38
У суботу, 21 травня, жителі Заболоттівської громади на Ковельщині та бойові побратими прощалися із захисником Іваном Галендою, який загинув у боях за Україну.

Напередодні жалобний кортеж із тілом загиблого Героя односельчани зустрічали навколішки, вистеливши його останню дорогу додому квітами запашного бузку, який він так любив.

Усі, хто знав Івана Мар’яновича, відгукувалися про нього як про добру й порядну людину, справжнього патріота, хорошого сім’янина, вірного друга та побратима, надійного колегу.

До війни Іван Галенда багато років пропрацював у ДП «Ратнівське ЛМГ». З 2014 року він був одним із тих, хто захищав Донецький аеропорт. Був удостоєний численних військових нагород. Серед них – Відзнака міністра оборони України «За військову доблесть», медаль «За оборону Донецького аеропорту».

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus