USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У закладах освіти Луцька створюють комфортні умови для дітей

29 Липня 2019 17:36
У луцьких навчальних закладах тривають ремонти з метою підготовки шкіл та садочків до початку нового навчального року. Роботи різнопланові, адже кожен заклад має свої проблеми, йдеться на сайті міської ради.

Виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук ознайомилися з ходом ремонтних робіт в «Навчально-виховному комплексі «Гімназія № 14» з дошкільним відділенням» та закладі дошкільної освіти № 13 «Дельфін».
За кошти міського бюджету в школі вже відремонтували підлогу в коридорі третього поверху та замінили 23 вікна в туалетах, кабінетах та сходових маршах.
Тим часом, за кошти спонсорів, батьків та депутатів міськради Сергія Савчука та Вікторії Побережної триває капітальний ремонт хореографічної зали. В дошкільному відділенні будівельники зробили зовнішні роботи, вклали бруківку та зробили нові сходи. На часі заміна підлоги в харчоблоці.
Закладу дошкільної освіти № 13 «Дельфін» велику увагу було приділено в минулому році, коли повністю оновили фасад садочка та відремонтували дах. Цьогоріч відремонтували сходові марші та замінили троє дверей.
«Зараз дуже добре видно, що працівники садочка стараються підтримувати загальний рівень. Тут дуже гарне озеленення, тому виховний заклад прекрасно виглядає і ззовні, і зсередини», – підкреслив Ігор Поліщук. Він також зауважив, що влітку в навчальних закладах міста проводиться величезний об’єм робіт.

«Робота різнопланова, адже кожен заклад має свої проблеми. На харчоблоки, які функціонують в закладах багато років, ми звернули особливу увагу та розпочали їх ремонтувати лише минулого року. Окрім того, проводимо роботи у пральнях, ремонтуємо коридори, замінюємо вікна, встановлюємо нове кухонне обладнання, закуповуємо м’який інвентар, гардини, постіль для садочків. Працюємо над тим, щоб у дітей було хороше дозвілля. Хочу відзначити величезний вклад батьків, які допомагають міській владі та роблять значний об’єм робіт в класах та групах, де діти безпосередньо знаходяться», – зазначив радник міського голови
.
Ігор Поліщук повідомив, що невдовзі розпочнуть робити ремонт фасадів в 11-ій та 9-ій школах та Палаці учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus