USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.90 10.08

У Запоріжжі заряд салюта потрапив дівчині в обличчя

3 Січня 2022 21:05
На острові Хортиця у Запоріжжі п'яні чоловіки 1 січня запускали салют. Їм не вдалось закріпити його надійно, тому один із зарядів потрапив дівчині в обличчя.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Інстаграм-сторінка Ridne Zp.

Інцидент трапився, коли потерпіла стояла біля чоловіків. Правоохоронці надали їй першу медичну допомогу.

На острові у момент вибуху відпочивали кілька десятків людей. Як зазначають очевидці, все було доволі спокійно.

Водночас двоє п'яних чоловіків вирішили запустити салют, але не закріпили його як слід. Тоді після кількох вистрілів їхня установка звалилась на бік і почала хаотично стріляти.

Тоді заряд і потрапив у обличчя дівчини. У якому вона стані поки невідомо.Нагадаємо, у новорічну ніч у Чернівцях загинули десятки птахів. Все через вибухи феєрверків, які супроводжують святкування Нового року.

У Нідерландах під час запуску феєрверку постраждали дві дитини. Одна з них померла у лікарні, інша перебуває у важкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus