USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Запорізькій області росіяни грабують будинки та ділять бізнес, – ОВА

23 Травня 2022 08:11
В окупованих населених пунктах Запорізької області російські військові грабують будинки мирних жителів та намагаються захопити місцевий бізнес.

Про факти мародерства повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Зазначається, що жителі сіл Новогорівка заявляють про збільшення кількості військових РФ. Там окупанти засіли у школі та будинку культури.

«Така ж ситуація в селі Інженерне Пологівського району. У Гусарці росіяни розселилися в покинутих будинках, вчора провели обхід, після чого пограбували будинки, з яких поїхали, – розповіли в ОВА. – У Василівці кількість військових Росії вже перевищує кількість місцевих жителів. При цьому окупанти продовжують грабувати мирне населення, забираючи з будинків все, що їм до смаку».

Також повідомляється, що у Бердянську окупанти намагаються захопити місцевий бізнес і поділити між колаборантами:

«Власники кафе і ресторанів, які залишили місто і відмовилися від співпраці з ворогом, залишилися без свого майна: росіяни вирішили його забрати на користь так званої «адміністрації міста». Відтак, заклади були передані в управління колаборантам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus