USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку 6 грудня не стрілятимуть в небо

3 Грудня 2009 12:34
У неділю, 6 грудня, з нагоди 18-ї річниці Збройних сил України у дев’яти містах відбудуться святкові феєрверки та салюти. Луцька у цьому списку немає.
За наказом, який підписав тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони України Валерій Іващенко, 6 грудня о 18.00 святкові феєрверки та салют двадцятьма залпами відбудуться у Києві, Одесі, Севастополі, Керчі, Вінниці, Львові, Житомирі, Рівному та Дніпропетровську.
Як повідомив «ВН» заступник начальника Луцького гарнізону підполковник Ярослав Мудрик, у Луцьку 18-ту річницю Збройних сил України салютами не відмічатимуть. Однак не через те, що не надають цьому святу особливої ваги. Справа в тому, що луцькі військовики не мають відповідного обладнання – спеціальної артилерійської 26-зарядної салютної установки. Саме з таких будуть лунати салютні залпи у дев’ятці названих міст України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OrestN Показати IP 3 Грудня 2009 12:41
а що ще є гроші на феєрверки? а що святкувати? армію, яка є на сміх європейським курам, нинішні правителі довели армію до жебратства, нема грошей на харчі і обмундирування для солдат! Ганьба таким президентам, прем"єрам, депутатам!
РОНІН крок Показати IP 3 Грудня 2009 12:54
будемо надіятись що хоть на новий рік порадують дітей...)))
Ліга КВН Волинь Показати IP 3 Грудня 2009 13:19
В усіх місцях вистріли відміняють, збирають гроші на великий бабах, походу міністерство оборони готує черговий демарш бо житлових будинках. Давно же вони нічого не підривали, чи може нема чим стріляти))
Юка Показати IP 3 Грудня 2009 14:33
а я би хотіла поспостерігати як салютують військові та ще й з артилерійської 26-зарядної установки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus