USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ‒ мітинг і бійка під ОДА. ФОТО. ВІДЕО

29 Серпня 2012 17:29
Приблизно півтисячі людей з державними прапорами прийшли пікетувати обласну державну адміністрацію.

Про це повідомили організатори пікету.

Акція відбулася сьогодні, 29 серпня.

У Луцьку під стінами Волинської облдержадміністрації відбулася акція протесту.

Група людей зібралася на площі з плакатами: «Борисе, в парламенті не сховаєшся!», «Сивина в бороду, а регіони у ребро».

Поблизу були і правоохоронці, які намагалися заборонити акцію, бо організатори не повідомили про її проведення.

Як стверджує ініціатор протесту Андрій Лев, працівники ОДА пригрозили йому кримінальною справою, якщо він не припинить акцію.

Пізніше на площі зʼявилася ще одна група людей. Молоді люди розгорнули два прапори Російської Федерації та гасло: «Требуем статуса второго государственного на Волыни».

Представник цієї групи зазначив, що вони прийшли підтримати Бориса Клімчука. На запитання однієї з журналісток про вимоги мітингувальників, чоловік порадив «почитати гасла»: «Клімчук, спасибі за підтримку!»

Після цього між «опонентами» та «прихильниками» губернатора виникла словесна перепалка. Аби уникнути сутички, правоохоронці взяли у кільце пікетувальників із російськими триколорами. Коли «опоненти» губернатора не змогли прорвати кільце міліції, то «захисників» Клімчука закидали яйцями, після чого вони втекли.

Під кінець акції невідомий кинув у натовп димову шашку. За словами Андрія Лева, вона влучила в нього. Це, як стверджує він, «чистої води провокація прихильників губернатора Клімчука».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 64
пракен Показати IP 29 Серпня 2012 17:36
І знову проплачені юнаки і студенти захищають російських екстремистів від Башкаленка. Схаменіться люди, українського не можна цуратись.
микола Показати IP 29 Серпня 2012 17:52
розступиться люди колотое хати бо прийла курв-га руську рятувати: Я незнаю чого сюда ме привели дали трикольора щоб в вузи неперли
Борьку на царство? Показати IP 29 Серпня 2012 18:23
І що Клімчук зі своїми Регіонами робити збирається? Його ж на Волинь потім навіть не пустять. Приклад кандидата-регіонала у Тернопольській області ще свіжий, там взагалі копня дали. Зрозуміло, що на Волині Боря вже все проє...,тут йому не довго, то й валить на Київ. Але підтримка Регіонів, язік і всяка інша херня автоматом і його відповідальність. Це точно. Правда, хай тулить.Тут він бізнес трохи трусить, а в Києві з нього хіба товста тушка вийде, а не бабки.
Партія Психів Показати IP 29 Серпня 2012 18:47
Пропонуємо.. 1.Надати Б,П,Клімчуку пачпорт росіянина та відправити працювати вчителем Української мову в МАСКВУ.... 2.Ми як Психі....теж хочемо новий ЛЕКСУС як у Башкаленко..купіть нам .. 3.Клімчуку надати песію яку бабаусі..яка працювала по 50 років в Колгоспі..та вими кати воду газ тепло.....коли захочє оппозеціонер Гузь.. 4....толі еще..будеТ ми переможемо
andrea Показати IP 29 Серпня 2012 18:49
Мало дали масквитам, потрібно було збити в чорну каву, як колись вони били українців!
Олег77 Показати IP 29 Серпня 2012 18:57
Догралися. Через ПРів і губернатора російська шовіністична наволоч вимагає другу державну на Волині. Соромно за волиняк, які терплять такого губернатора!
там був Показати IP 29 Серпня 2012 19:11
Шановні! Не ведіться на ці провокації і проплачені акції! Хто був на площі і тверезо дивиться на речі, то міг помітити, що так звані "за російську" та "пікетники" - одні й ті ж люди і спеціально перед фото і відео камерами розіграли цей спектакль! Ніхто на Волині не буде виступати з такими гаслами, щоб надати російській мові статус регіональної!!! Як вони "штовхалися" та сміялися один-одному - це прямо сльози на очі наверталися! :) Всі дії коректувалися по телефону, а коли в організатора Лева запитали: яка мета акції, то він сказав, що його не зареєстрували кандидатом у депутати і в цьому винен Клімчук...:) Після чого запитали: так є ще багато кандидатів, на що він не зміг дати відповідь і ніс всяку нісенітницю! Після цього все стало зрозуміло!:) Але "намалювались" і дуже прикро, що ЗМІ клюнули і цей брехливий цирк показуют по ТБ :(
Олег77 Показати IP 29 Серпня 2012 19:40
Дожилися волиняки! Через таких, як губернатор скоро взагалі заборонять українську мову)
от Показати IP 29 Серпня 2012 20:16
дибільна проплачена палицею акція. і це було білими нитками прописано . бо тільки на ВН і 1+1 це написали і показали а це ЗМІ палиці прикро мені за Андрія Лева. Знаю його давно як тверезомислящу людину , а тут просто шок. Андрій скільки поклав в карман ?)))
Vigilante до от Показати IP 29 Серпня 2012 22:43
Угу, є така категорія людей, яким все одно, що робити, аби гроші платили. Сам таких знаю. на жаль.
хоча б так до от Показати IP 29 Серпня 2012 23:50
лев-молодець! хай платять, бо ворог мого ворога, мій друг. а від твого клацання по клаві нічого не зміниться.
понеслась Показати IP 29 Серпня 2012 21:03
Щось п1дказуе, що "прихильники" 1 "противники" проплачен1 з одного карману...
...... до понеслась Показати IP 30 Серпня 2012 18:47
А може з двох....))))
Romanse Показати IP 29 Серпня 2012 21:19
Таких как Климчук и Романюк еще надо очень долго искать - это вопервых. То что сделал Климчук за эти годы - не сделал никто из тех оранжевых кто волал в 2004 году "Вон из кабинета..." это во вторых. Климчук не поддержит Русский язык как региональный на Волыни. П.С. Я за Украинский язык, хоть и пишу по Русски. И еще за Климчука Б.П. и Партию Регионов, которая хоть что то делает для страны. Вот еще бы, если бы наш мер вышел из опозиционной партии - цены бы ему не было.
Моя хата Показати IP 29 Серпня 2012 21:20
А далі що???
микола Показати IP 29 Серпня 2012 21:33
Андрій трохи лоханувся не попередивши орган місцевого самоврядування про акцію. Тепер можуть бути не приємності через таку бюрократичну дрібничку.
VCS до микола Показати IP 30 Серпня 2012 09:40
Це не дрібничка - це закон!!! А якщо беззаконня - то анархія! А молодикам по барабану, аби гроші платили! :( А за димову шашку так і на 15 суток можна, да і треба!!!
НЕполітик Показати IP 29 Серпня 2012 21:45
Брудні політтехнології та навіть не так - брудні руки політики... Прикро про це чути, на це дивитись. До виборів ще місяці а все це так дістало. Бідні кандидати.Про нас все дбають? Всі ж ці ігри здоров"я не додають, а воно безцінне. Зароблене з собою на той ... не забереш. Панове, самі себе паскудите. P.S. Просто хочеться чесної чоловічої боротьби, поваги,високої людської гідності.
Bussik до НЕполітик Показати IP 30 Серпня 2012 09:43
А взагалі весь бруд у Луцьку розпочав Палиця, бо злякався! А грошей тьма - ось все і проплачує! Ти роби, а люди розсудять, а не створюй "войнушки" з опонентами, та перекуплюй все і вся! Огидно! :(
Лучанка до НЕполітик Показати IP 30 Серпня 2012 10:15
А в нас в країні є ЧОЛОВІКИ?:) ВПЕРШЕПРО ЦЕ ЧУЮ!!! В нас жінку в тюрму засадали ті самі "чоловіки",бо бояться її, бо знають,що коли вона на волі-то вони безсилі, тому і так..., тут нема навіть за кого голосувати якщо так розібратися, в нас консульство польське як себе веде,а що говорити про місцеву владу? Це жах!!! Де ті дійсно достойні поваги та оплесків депутати? Де ті "чоловіки" якими вони себе вважають? А ЇХ НЕМА І НЕ БУЛО ЩЕ ДОСІ!!! БО ВСЕ ЦЕ ЦИРК, ЦЕ ЖАХ, ШКОДА УКРАЇНЦІВ, ШКОДА,ЩО НАШІ З ВАМИ ДІДУСІ ТА БАБУСІ ГИНУЛИ ЗА ОСЬ ЦЕ..., ЗА ЦЮ НЕЧИТЬ!!!
Ало Показати IP 29 Серпня 2012 21:50
А як гарно зливають губернаторів. Хто наступник? Жорстокі ігрища.
лучанка Показати IP 29 Серпня 2012 22:43
Прикро! а ще місяць назад всі ці люди "рвалися" на прийом до Бориса Петровича - "Допоможіть, бо крім Вас - ніхто!" За стільки останніх років Волинь отримала справжнього Губернатора - патріота своєї області! І ось так - "за 30 серебряників" продатися за гроші багатого підприємця?!
City до лучанка Показати IP 30 Серпня 2012 09:45
Це не підприємець - це олігарх! А це велика різниця!
Олег77 Показати IP 29 Серпня 2012 22:57
І ІСТВ показало, а це Пінчука канал. Люди, я в шоці, кого ви захищаєте? Шестірку Януковича губернатора Климчука???!!!
Богдан Показати IP 29 Серпня 2012 23:14
Дорогий "ОТ" в цій акції не було ні одно натяка на політику, там не було ні одного лозунка від політичних партій, просто група людей вийшла підтримати свою думку, а от уже ті хто прибігли за російську мову були явно проплачені!Побачити політичний підтекст можна скрізь, але він не завжди є. Я розумію що це сугубо ваша думка і як ви бачите ніхто вас за неї не засуджує, тому попрошу вас в майбутньому не критикувати людей за висловлювання їхньої думки!
пар Показати IP 30 Серпня 2012 07:11
чому клімчук покинув волинян він же був з нами кому вірити-виходить кожен за себе
бувалець Показати IP 30 Серпня 2012 07:55
Дешевий спектакль у підтримку Палиці. Режисери не лопрацювали. Видно закінчили Луцький кульок. Ігор, найми столичних
правдоруб Показати IP 30 Серпня 2012 08:40
ТК "Аверс" - ганебне явище волинської журналістики!!! Величко і Ко. живуть за принципом: від виборів до виборів, де йде покос "капусти"! Намагаються бути "незалежними", а виконують сюжети на замовлення та гроші! Ганьба! Величко після виборів продасть телекомпанію, як зробив це з кабельним телебаченням - отже це його останній "покос", а там... хоть трава не рости! Тільки журналісти які там працюють, нехай собі правду скажуть, за які копійки ви себе позорите, а "квіточки" собі у гаманець Величко кладе та його синок-варяг?! :)))
Аня Показати IP 30 Серпня 2012 08:53
Ці так звані росіяни такіж самі росіяни як Андрій Лев єврей:)Я бачила як все це відбувалося,а потім бачила як один з так званих росіян спокійно пив пиво і дуже мило спілкувався з дружком Лева в кавярні навпроти "Континіуму".Повірте,усе це була проста провокація від Лева.Хтось дуже хоче натравити українців на росіян і звалити це все на Клімчука.
Чеширский Кот до Аня Показати IP 30 Серпня 2012 12:30
А он таки еврей.
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 08:59
в людей є вимоги, вони мирно вийшли про них говорити. вони погані, що відстоюють своє право на нормальне життя, на державну мову?
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 09:06
люди, які виходять говрити - заслуговують на повагу, бо вони борються за своє майбутнє. жодного полцтичного пракпора, жодного політика біля мікрофону - то де ж там проплачений мітинг?
Юрко до оксана Показати IP 30 Серпня 2012 09:51
Якы ви наівні!!! :))) Напевно одна або один з тих "пікетувальників"! :)
Лан Показати IP 30 Серпня 2012 09:08
Клімчука - на роботу в драмтеатр.
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 09:11
критикувати потрібно тих, хто сидить на попі вдома і тільки жаліється, що йому хтось не такий, та життя не таке. клімчук такий як усі регіонали - в нього нема розуміння, що є таке держава і мова. якщо ми не бдуемо виходити - ми не матимемо майбутнього. і не треба шукати міфічних "замовників" та якийсь "політичний" підтекст там, де люди мирно відстоюють свої права.
по секрету Показати IP 30 Серпня 2012 09:11
все це - продєлки пєті кравчука, ще одного кандидата, який тільки й здатен на афери: то з дорогами, то з атестатами. а ви гризіться, ви ж українці...
Сергій Показати IP 30 Серпня 2012 09:28
Дешевий спектакль:)По перше так звані "невдоволені" спеціально прийшли з яйцями,щоб ними в разі якщо вийде губернатор його закидати та тих "ряжених росіян".По друге, так звані росіяни прийшли зразу ж з професійно надрукованими банерами(плакатами) які надрукувати за 30 хвилий аж ніяк не вийде,бо краска на банерній тканині повинна просохнути як мінімум 2 години:)(До речи, можна дуже швидко взнати хто їх друкував і де саме:)Люди не ведіться на цей дибілізм.Цей маразм ми вже бачили у Луцьку під час "Помаранчевої революції" коли людей розвели як лохів.Невже історія вас нічому не вчить?:)Бідний Палиця з його грошима так боїться Климчука,шо готовий піти навіть на міжнаціональну війну,а сам спокійно сховається з Коломойським у Швейцарії і буде дивитися як українці гризуться.Просто подумайте...
Лучанка Показати IP 30 Серпня 2012 09:51
«Требуем статуса второго государственного на Волыни». АХА ХА МАРАЗМАТІКИ))) РОЗСМІШИЛИ МЕНЕ))) ТРЄБУЙТЕ В РОСІЇ ЦЕ,А НЕ ТУТ) ТУТ ЦЕ НЕРЕАЛЬНО І ТАКОГО НІКОЛИ НЕ БУДЕ=) ДЕ ВИ ВЗАГАЛІ ВЗЯЛИСЯ?))) ЧУДО))) ЧЕСНЕ СЛОВО) СМІШНО НАВІТЬ ТАКЕ ЧИТАТИ))),А БОРЮ ГНАТИ ВШИЮ!!!
Андрей88 Показати IP 30 Серпня 2012 09:52
Опа, мой комментарий инцидента с упоминанием фамилии Палица потерли :) Ужас какой сайт проПалицевский))) А один тут товарищ заметил, что противники и защитники проплачены из одного кармана - так это так и есть. И что интересно, что мы все знаем этот карман...
Чеширский Кот Показати IP 30 Серпня 2012 09:55
Дешевая провокация. Все действо было срежиссировано в одном штабе.
Хабарник Показати IP 30 Серпня 2012 11:21
уважно подивіться відео...там стоїть ДЯДЯ в Джинсі якій комусь постійно звонить та НЕРВУЕ відриваючи пелюсткиу зеленого насадження...щось він напевно знае.... А вот в МАскве падехало бі отряда три АМОН и все бі писали на папирце ОТкуда что и когда.....у нас дремократия...можно и мясо привести на типа митинг....ура гопникам...а кто за ними стоит???? так єто работа совсем других организаций..раньше назівалост КГБ....и довольно хорошо работало со всеми слоями населения и олигархами и митингоорганизаторами и губернаторами....жаль жжаль жаль....уви
*** Показати IP 30 Серпня 2012 11:41
політика політикою, але організаторів "акції" потрібно притягти до кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. це не жарти.
Знаючий Показати IP 30 Серпня 2012 11:59
"Перець" круто тему розповів - http://perec.in.ua/fools/395/ Акція - типова проплачена заказуха. Можливо, навіть власником цього сайту
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 12:13
всі нормальні і адекватні люди розуміють, що це проплачена і вигідна певним особам акція. просто найбільше соромно за тих молодих людей, які таким чином вирішили "підзаробити".. 50 грн в год - це така ціна вашої совісті?
кпу Показати IP 30 Серпня 2012 12:47
Внутри ПР развернулась борьба за власть и губернаторское кресло между Борей и Сашей... Посмотрим кто кого. Дементьева подключилась со своей руськой общиной подписалась за Сашей..
КПУ Показати IP 30 Серпня 2012 12:48
У ПР.очень слабые пиартехнологи.Такого дешёвого и унизительного цырка Луцк ещё не видел.Уровень ПР на Волыни!
упс. Показати IP 30 Серпня 2012 12:51
Борю ПР.моче!
Участник. Показати IP 30 Серпня 2012 12:56
Не 50гр., а по 200гр мы за даром ПР не продаёмся!
Олег Показати IP 30 Серпня 2012 13:01
Люди вийшли підтримати свою думку, свою мову, а не заробити гроші! Чому в Україні ми має розмовляти російською мовою? Всі має так робити, всі маю підтримати українську мову!
Іра Показати IP 30 Серпня 2012 13:03
Чому ви вважаєте що це проплачена акція? Там не було ні одного плаката політичної партії!
Молодці Показати IP 30 Серпня 2012 13:05
Молодці, хоч хтось може підтримати українську мову!
Русская община. Показати IP 30 Серпня 2012 13:05
Мы передадим этот материал генконсулу во Львове и в посольство РФ.Как так, что ПР. используют членов русской общины и государственный флаг РФ в своих низких,смрадных разборках!
К редакции. Показати IP 30 Серпня 2012 13:09
Почему не ставите все комментарии?Или ставите только те, что надо заказчикам?
Ромчик Показати IP 30 Серпня 2012 13:16
Прикольна акція, молодець Андрій Лев, він взагалі дуже талановитий!!! Лева на царство!!! Далеко хлопець піде. Організатор з нього прекрасний, як і актор та КВН-щик.
оксана Показати IP 30 Серпня 2012 14:46
ті хто вважають, що на пікети виходять лише за гроші - не гребіть усіх під себе. якщо ви не здатні боротися та відстоювати свої права безкоштовно, то не жалійтеся на своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, та не розповідайте потім на кухнях, яка влада погана. бо ви особисто нічого не зробили для того, щоб щрось змінити, бо вам за це не заплатили. не вмієте відрізняти політичну акцію від народного мітингу - тож помовчте. жодного лозунгу, жодного прапору (окрім державного) - люди вийшли ЗА СЕБЕ. а не за когось та не за гроші.
Макар Показати IP 30 Серпня 2012 15:05
Мене вже не дивує,що наші "правоохоронці"стають на захист представників окупанта,а не своїх українців.Хотів би я побачити.як в Росії на мітингу проти якоїсь події,кілька пришелепків,розгортають синьо-жовті прапори і лозунги"А ми проти!"Їх би,з того мітинга,винесли вперед ногами,а місцеві "мєнти" допомогли б виносити.Таке враження,що в міліцію набирають не просто виродків з полісся,а їм.щей роблять "трепанацію черепа".
упс-Оксані. Показати IP 30 Серпня 2012 15:10
Проплачена істота,яку зразу видно.Аж гидко.
Сергій Показати IP 30 Серпня 2012 16:14
"Прикольна акція, молодець Андрій Лев, він взагалі дуже талановитий!!! Лева на царство!!! Далеко хлопець піде. Організатор з нього прекрасний, як і актор та КВН-щик." В Києві вже один такий талант полетів з 16 поверху. Не грайтесь з вогнем і не давайте себе використовувати в цих акціях як одноразові предмети
Таня до Сергій Показати IP 30 Серпня 2012 20:30
Вам не соромно залякувати людей? Він нічого не зробив, щоб йому хтось міг погрожувати чи він мав переживати за своє життя.
знаючий Показати IP 30 Серпня 2012 17:37
всім учасникам цього дійства давали за мітинг по 100грв. А тим хто приводив і набирав людей по 300 грв. На всеце бабло дав палиця. Про те що набираються такі „мітингувальники” було відомо вже кілька днів до цієї клоунади. Палиця все робить через середовище луцьких кевенщиків
не поняв? Показати IP 30 Серпня 2012 17:51
А де два при. . . ки Кононовича?Вони полюбляють з росєєй бігати.
Віка Показати IP 30 Серпня 2012 18:38
Коли народ доведуть і це колись буде, може, хоча тоді ніхто не казатиме про гроші
)))))))))))))))) Показати IP 30 Серпня 2012 18:52
Цирк на дроті... ВСе повільно і "безвозратно" перетворюється у клоунаду...
Віктор Показати IP 31 Серпня 2012 19:56
якби не появилися "Росіяни" то цей мітинг ніхто б зараз так жваво не обговорював.Вони відіграли важливу роль в цьому театрі. на мою думку метою цього театру було показати шо в Луцьку є патріоти, які категорично проти російської мови і готові їй протистояти, навіть силою. але це все театр =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus