USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку авто наїхало на жінку з коляскою – дитина в реанімації

20 Жовтня 2010 10:48
На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль «Фольксваген-Джетта» збив жінку з коляскою, у якій була дитина віком 1 рік 5 місяців.
19 жовтня о 13-й годині 20-річний мешканець села Облапи Ковельського району, керуючи «Фольксвагеном», на нерегульованому пішоходному переході в районі перехрестя з вулицею Задворецькою, наїхав на пішохода, повідомили в УДАІ Волинської області.
28-річна жінка переходила дорогу справа наліво відносно руху автомобіля, а поперед себе везла коляску.
У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку.
Після огляду лікарів її госпіталізували у відділення реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
VSC Показати IP 20 Жовтня 2010 11:21
Всегда удивляют мамы, которые не взглянув в сторону авто, не оценив его скорость, тупо толкают коляску на проезжую часть. Мамы, помните, что машина не может остановиться мгновенно.
ДІСТАЛИ Показати IP 20 Жовтня 2010 11:42
Мами не тупо штовхають коляску. Це водії тупо їдуть - на переходах, на заборонене світло світлофорів. Може мамам з колясками і решті пішоходам літати? Бо, бачте, машини не гальмують. Дурнішого виправдання не чула. Розганятися не треба в місті серед білого дня. Це не аеродром.
Zheniok до ДІСТАЛИ Показати IP 20 Жовтня 2010 18:21
та світлофора немає
Олександр Пиза Показати IP 20 Жовтня 2010 11:59
Забирати права назавжди в таких!
Обурена Показати IP 20 Жовтня 2010 12:22
Сама була свідком подібної ситуації на пішох.переході. Я встигла відскочити, а поруч жінка з коляскою з криком смикнула її назад. А те ПАДЛО на джипі навіть не збиралось тормозити!
для довідки Показати IP 20 Жовтня 2010 12:32
на переході на людей їхати не можна -то факт.Ае мамі не 17 а 28 років .Мусила б розуміти що переходи не гарантують безпеку .І не треба пхати коляску під колеса розраховуючи що за кермом нормальна людина.Як права купують що не чула.Чи не знає що і випити горілки можуть і накуритися.Я біля райвідділку бачила як пяний чоловік вповз у авто і поїхав на очах міліціянтів.Так що не розраховуйте на переход.Будьте обачні і обережні.
VSC до для довідки Показати IP 20 Жовтня 2010 15:45
Совершенно верно. Лично я больше пешеход, машиной по городу стараюсь не ездить. И никогда не вступаю на проезжую часть, не посмотрев налево, потом направо. Наши пешеходы правил не знают и никогда не читали, они тупо верят, что у них на зебре преимущество. Забывая при этом, что в правилах написано, надо убедиться, что не приближается автомобильный транспорт. Некоторые идиоты просто кидаются под колеса, потому что они вступили на зебру. Люди, думайте головой, когда переходите улицу, убедитесь, что автомобиль снизил скорость и останавливается, только потом переходите. Помните, если случится ДТП с наездом, то вам в реанимации не станет легче от того, что водитель посадят или оштрафуют.
бачила те ДТП Показати IP 20 Жовтня 2010 17:32
Наїзд стався якраз у тому місці,де треба притормозити. Якщо він їхав з боку ж/д переїзду, то там просто дорога не позволить розігнатись.Суцільні ями і сам переїзд приторможує, а якщо з боку Дубнівської, то там знак: уступи дорогу. Так що, треба було притормозити. Не виправдовуйте водія, хоча затьмарення могло статись з будь ким. Але наїхати на червону каляску, з якої тільки рама лишилась з обірваними кусками червоного матеріалу, то вам не 20км в час.
VSC до бачила те ДТП Показати IP 20 Жовтня 2010 18:37
А водителя никто и не оправдывает. Призываем пешеходов быть внимательными. Думаю, что частичная вина в этой трагедии лежит и на матери.
Zheniok Показати IP 20 Жовтня 2010 18:16
водія виправдовувати не збираюсь, але пішоходам дійсно потрібно бути обачними, в місті обмеження швидкості 60 км, штрафують, якщо їдеш більше 80, але їдучи навіть 40-50, зупинити машину миттєво майже неможливо, тим більше на мокрій дорозі і особливо на таких вулицях як Карпенка-Карого, де водії мають звичку розганятись оскільки вулиця невелелюдна, я сам доки не сів за кермо без страху валив на зебру, зараз розумію, що не так легко помітити пішохода особливо в трафіку,нажаль істину, що пішохід правий - доки живий, ще ніхто не відміняв, а придурків за кермом безліч Дай Бог здоров'я матері і дитині
знаюча Показати IP 20 Жовтня 2010 20:38
справа в тому, що на одній полосі дороги інша машина пригальмувала, а цей товариш - ні. і мама пішла на перехід, бо побачила. що машина стоїть, а тут вискочив цей придурок. як так можна -ти ж бачиш, що попередня машина гальмує перед переходом, то хоча б знизь швидкість. а черепно - мозкова травма - це не жарти.
VSC до знаюча Показати IP 21 Жовтня 2010 10:10
Грубейшее нарушение, таких идиотов немало колесит по городу. Пешеходам надо помнить, что есть куча дегенератов за рулем, нарушающих правила. По переходу надо идти и ВСЕГДА смотреть в сторону движения.
vvs Показати IP 21 Жовтня 2010 11:06
Дитинці здоров"я а мамі- глузду до голови бо урок дуже вже жорстокий.Люди бережіть себе.Памятайе - на дорозі багато ідіотів
вася Показати IP 21 Жовтня 2010 13:20
дорогі друзі я ніяким чином не виправдовую дії водія але мами повинні знати елементарні правила поведінки.На пішохідному переході так само як і в ліфту мами мають брати дітей на руки.
Dana Показати IP 21 Жовтня 2010 15:56
У чому провина мами, якщо одна машина зупинилась і пропукала маму з коляскою на переході, а інший придурок вирішив обігнати машину не думаючи, що хтось можливо переходить дорогу. а побачити машину за іншою, особливо якщо це велика машина чи бус просто не можливо. Тому провини мами тут зовсім нема. сама не раз потрапляла у подібну ситуацію, заледве висмикувала коляску назад. таких горе-водіїв не лише штрафувати порібно, а права забирати .
Скажена Мама Показати IP 21 Жовтня 2010 17:15
Я хочу стати на захист мами. До васі: якщо дитинка - немовля, то як ви це уявляєте - знімай одіялка, бери його на руки, а однією рукою не втримаєш, і зубами коляску пхати, чи що? А водію цьому на місці мами (не доведи Господи, звичайно, потрапити в таку ситуацію), я б після суду руки-ноги поламала, шоб, виродок, знав, коли наступного разу права купляти буде!А як оклигає - ше раз поламала б! Мамі бажаю, щоб дитинка виздоровіла і обійшлося все без наслідків.
мама дитини Показати IP 22 Жовтня 2010 12:06
Я одне скажу, ті водії завжди женуться, незважаючи чи це люди, чи це мами з дітьми, колясками... прикро, що страждають маленькі діти я завжди якщо зупиняється одна машина зазираю, чи не женеться за нею наступна пильність насамперед треба тому, хто переходить дорогу, а не надіятися на тих водіїв... шкода, хай видужує швидше маля, а мамі морального спокою..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus