USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку бізнесові спори вирішують плакатами на стінах будинків. ФОТО

13 Вересня 2010 13:13
Герой рекламного плакату в центрі Луцька на проспекті Волі підприємець Віктор Равенець - обіцяє подати до суду за образу честі і гідності на підприємця, який, за його словами, є ініціатором розміщення такого плакату.

У п’ятницю, 10 вересня ввечері близько 21:00 на стіні будинку над магазином «Панно», що на проспекті Волі, де зазвичай розміщують рекламні плакати, поклеїли незвичне оголошення. На цьому зображене фото, адреса та телефон Віктора Равенця, і напис «Равенець Віктор Григорович! Ви ШАХРАЙ чи майбутній ДЕПУТАТ?».



Підприємець Віктор Равенець пов’язує цей плакат з фінансовим спором з підприємцем Едуардом Шаульським - директором Інтернет-центру, розміщеного у цьому будинку. За словами Равенця спір стосується чималих грошей, проте конкретної суми не називає.

Герой плакату каже, що пропонував розібратися щодо суперечки в судовому порядку, проте Шаульський пішов іншим шляхом – через сина Равенця повідомив про те, що плакат поклеять.

63-річний Равенець каже, що цей плакат негативно позначився на його здоров’ї. Він каже, що має намір подати на Шаульського до суду за образу його честі й гідності.

Щодо згадування на плакаті про посаду депутата Віктор Равенець відповідає, що стосунку до політики немає, є колишнім військослужбовцем, нині підприємцем і балотуватися до будь-яких рад не збирається. Проте його турбує, що зміст плакату ображає честь і гідність діючих депутатів, тому шукатиме підтримки ще й них.

Натомісь підприємець Едуард Шаульський повідомив, що він не є замовником білборду, а лише членом Об’єднання співвласників будинку, яке є власником рекламної площі. Він каже, що стосунку до змісту плакату немає.

На запитання, чи знає Равенця і чи має з ним фінансові спори, Шаульський відповів: «Знаю ту людину особисто, але відношення щодо розміщення не маю. Вибачте, він не тільки мені, але й ще людям винен, я так зрозумів».

Підприємець каже, що не може повідомити, хто ж замовив розміщення цього плакату. Проте додає, що усі документи щодо погодження реклами, сплати податків і вартості рекламних послуг є.

Депутат луцької міської ради та начальник департаменту підприємництва Луцькради (у віданні якого – контроль за зовнішньою рекламою у Луцьку) Олександр Козлюк плакат назвав «дикістю», проте зазначив, що, згідно з законодавством, органи місцевого самоврядування не мають право перевіряти і коригувати зміст реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ір Показати IP 13 Вересня 2010 13:25
Ха-ха-ха,ото прикол!Ну молодці!Скоро і на Українській правді це буде!
VSC Показати IP 13 Вересня 2010 14:57
Эдик -молодец, надо учить кидал уму-разуму.
Глядач Показати IP 13 Вересня 2010 15:50
Закон про інформацію здається... ніхто не має права поширювати конфіденційну інформацію про людину, зокрема адресу місця проживання, без її дозволу. під порушення закону попадають замовник реклами, поліграфічна фірма що її виготовила, і голова ОСББ. Не знання законів не звільняє від відповідальності (с)
Ще один ГЛЯДАЧ до Глядач Показати IP 17 Вересня 2010 09:15
А що е конфідеційне? те що легко знайти в любому телефонному довіднику? Пів країни засуджувати треба.
SysR Показати IP 13 Вересня 2010 16:13
2 єврея щось неподілили, ггггг
Тот самый Эдуард Показати IP 13 Вересня 2010 16:55
Этого и добиваемся: чтобы типа типало. Руки не отрубишь, законы судиться- никакие и мучительно долгие, то пусть ад настанет при жизни...........так что здоровья объекту зовнишней рекламы (надали ОЗР)..........чтобы долго жил и эта жизнь сладкой не была. А достоинство и честь - это применимо только к порядочным людям. А если закон защитит такой ОЗР - значит такой закон, такая краина, и мы этого достойны (простите за суржик)
по-приколу Показати IP 13 Вересня 2010 19:36
Я так давно не сміявся!Невже і в нашому місті почали думати креативно?!?А як з цих кидал гроші вибивати?
Микола Показати IP 14 Вересня 2010 09:11
Ч не знаю хто такий Ревенець, а от Едічка - м.Удак
Тот самый Эдуард Показати IP 14 Вересня 2010 10:06
Хотелось бы пожелать модератору не превращать свой сайт в сплетня.ком Потому как за словами образ должны стоять факты. Алеж пан Модератор решил сделать троха паузу
SysR до Тот самый Эдуард Показати IP 14 Вересня 2010 10:29
Якщо можете говорити погано про когось, то навчиться таке ж слухати і про себе.
Глядач-спостерігач до SysR Показати IP 14 Вересня 2010 11:07
Мабуть шось в цьому е: 2. У коментарях забороняються прямі та непрямі образи честі та гідності окремих осіб чи груп людей, в тому числі політиків, чиновників, журналістів, користувачів та авторів ресурсу. Просимо звернути увагу: заборонені образи, але не критика. 3. У коментарях недопустимо використовувати нецензурну лексику, апелювати до речей інтимного характеру. - Певне ні жодний пункт порушений не був. Образи не будуть образами якшо їх писати шифровано
lex Показати IP 14 Вересня 2010 11:00
Надати оцінку наскільки дана інформація носить ознаки конфіденційності та ображає "честь і гідність" зможуть відповідні органи у випадку, якщо справа їх торкнеться. А загалом, це - привід задуматися для всіх "ребят", які давно втратили те, що називається - "честь і гідність" і живуть по принципу: "на... ближнього свого і буде тобі щастя". В нас таких вистачає. Герой сюжету, напевно один із таких. До речі, навесні цього року в центрі Києва з'являлися дуже подібний матеріал http://ura-inform.com/ru/capital/2010/03/24/zhurnalisty
Irinka Показати IP 14 Вересня 2010 11:17
У меня вопросик: "И долго эта реклама будет висеть? )))"
Ги-ги Показати IP 14 Вересня 2010 12:04
Пока не будет оплачена иная другая реклама. А что до правосудия: Суд на мою мысль должен защищать действительно честь честного гражданина а не прикрывать тыловое,простите, пространство подобных ОЗР (так помоему обозвали объект рекламы внешней)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus