USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на футболі оцінили «букетний» скандал. ФОТО

3 Жовтня 2011 09:42
Під час матчу «Волинь» - «Карпати», в якому 1 жовтня лучани з рахунком 0:2 програли львів’янам, на секторі гостей з`явився банер, присвячений героїні «букетного» скандалу із Дмитром Табачником - фани зі Львова написали на банері: «Дарина Степаненко – відмінно».

Уже за кілька секунд після того, як банер з`явився на трибуні, до гостьових секторів підтягнули додаткові сили правоохоронців.

Чи це подіяло на фанів, чи, банер було нелегко втримати довший час, але вже за 4-5 хвилин його скрутили. Відзначимо, що на грі були присутні перші особи Волині і Луцька, а також власники «Волині» та «Карпат».
Взагалі, вболівальники обох команд «відзначилися» під час цієї гри на кілька тисяч гривень штрафу від організаторів УПЛ. Санкції вочевидь будуть застосовані за образливі «кричали» фанів один на одного, справжнісінькі фаєр-шоу та десятки виламаних гостями пластикових сидінь багатостраждального «Авангарду».

Після забитого «Карпатами» другого голу у ворота лучан на їхніх трибунах підірвали і запалили з десяток фаєрів та петард.

Фани «Волині» із 17-го сектору відповіли …чорним димом, який оповив їхню трибуну і сусідні сектори.
А на 60 хвилині гри пристрасті розпалилися і на полі. За відмашку, коли півзахиснику «Карпат» Ярославу Мартинюку серйозно ушкоджено брову, суддя Сергій Бойко вилучив кращого гравця «Волині» Майкона. Той з рішенням не погодився, спробував ганятися за рефері по полю, але його одноклубник Гобер та суперник Самсон Годвін заспокоїли і вивели заплаканого Майкона за межі поля.

На прес-конференції головний тренер «Карпат» Олег Кононов сказав, що його команда дуже чекала на цю перемогу.

«Ми давно не перемагали і їхали до Луцька на битву, готувалися до жорсткої боротьби. Приємно, що виграли її», - сказав коуч «Карпат».
Віталій Кварцяний був надзвичайно сумний.

«Напевне, ми були менше мотивовані, ніж суперник. Ми ще не дійшли до такої «ручки», як «Карпати», - сказав він.
Потім розкритикував гравців, які особливо доклалися до поразки його команди (Кінаш та Ізворану), а також «деякі служби», які не хочуть, щоб «Волинь» на рівних грала із усіма командами. «Навіть якби за нас грали Мессі та Тимощук, нічого б у нас не вийшло, не дали б».
На прощання Кварцяний вибачився перед вболівальниками і журналістами: «Мені дуже шкода, що так вийшло, що ми вас підвели»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
adams Показати IP 3 Жовтня 2011 10:15
Цікаво, які служби?
Роман до adams Показати IP 3 Жовтня 2011 13:54
Думаю власник.
Львів Показати IP 3 Жовтня 2011 15:39
моссад напевно )
Віталій Показати IP 4 Жовтня 2011 09:56
Якість фотоматеріалу просто вражає
Львів Показати IP 4 Жовтня 2011 12:39
волинські журналізди навіть фотіка нормального купити не можуть =)
я з луцька Показати IP 4 Жовтня 2011 14:06
А чого Кварц такий жовтий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus