USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на пішохідних переходах збивають людей

23 Грудня 2010 09:40
Тричі на пішохідних переходах Луцька у середу, 22 грудня автомобілі травмували людей.

Про це повідомили в УДАІ Волинської області.

Так на проспекті Грушевського 63-річний лучанин Віктор М автомобілі «Мазда - 626» на регульованому пішохідному переході наїхав на 22-річну лучанку Дарію Ф. Водій був п’яний. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована у відділення реанімації обллікарні – повідомили правоохоронці.

Того ж дня о 18:30 у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, під колеса авто потрапила 60-річна лучанка Мирослава С. На нерегульованому пішохідному переході її збив автомобілем 39-річний лучанин Вадим В. Жінка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована після огляду лікарів у відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

Приблизно о тій же порі ще одна авто пригода трапилася у Луцьку на вулиці Конякіна. Авто рухалося вулицею Конякіна в напрямку вулиці Гордіюк і налетіло на 62-річного лучанина Михайла М., який переходив дорогу на нерегульованому пішохідного переході. Пішохід отримав тілесні ушкодження та після огляду лікарів госпіталізований у відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні.

Правоохоронці наразі встановлюють особу водія та марку автомобіля, що стали винуватцями останнього ДТП. У Державтоінспекції закликали усіх, хто володіє інформацією щодо останньої ДТП, повідомити про її подробиці до чергової частини УДАІ УМВС за номером телефону 24-02-05.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 23 Грудня 2010 11:43
17 грудня У с.Зміїїнець на вул Луцькій зранку був на смерть збитий чоловік. Сімя просить всіх свідків цієї страшної аварії надати будь-яку інформацію. т.700503 Людмила Петрівна. Є підозра про необєктивність слідчих які ведуть дану справу
M Показати IP 24 Грудня 2010 16:49
Порівняно з західно-європейськими країнами в нас переходити дорогу по "зебрі" так само небезпечно, як і без "зебри". Згідно правил, автомобіль зобов'язаний зупинитись пропустивши пішохода, який тільки ступив однією ногою на проїжджу частину. Наприклад в Німеччині, чи Польщі, водії зупиняються вже тоді, як пішохід за 2-3 метри тільки підходить до переходу. Треба підвищувати нашу водійську культуру. Поважаймо себе і інших.
САМ Дурак Показати IP 24 Грудня 2010 17:42
Потрібно негайно дозволити усьому населенню надання права на купівлю нарізної зброї для самооборони. І ось тоді я побачив, як би братки п*яні-водії або ті, які особливо заклопотані та які землі під собою не бачать, заставили мене діяти на "зебрі". Не думайте: куля в в дурну голову - це легка і щаслива смерть: постраждають усі хто буде в салоні!!! Інваліди пожиттєво. При умові якщо виживуть і наші доморощені екскулапи їм "допоможуть"(за гроші звичайно). P.S. Так що до зустрічі на "зебрах"!
водій Показати IP 24 Грудня 2010 20:15
В Луцьку половина всіх маршрутних зупинок прямо на переходах,автобуси повністю перекривають видимість для водіїв і люди хто з переду, хто ззаду маршруток вискакують на дорогу, а ще як ожеледь... думати про це мають не лише водії,а й пішоходи..
кубік Показати IP 24 Грудня 2010 23:49
Мене самого раз опівночі таксі не збило. От таксисти в Луцьку точно навіжені. Добре, вночі ніхто не бачить, то він собі дозволяє. Так іншого разу ішов на переході, що біля 4-ї гімназії. Я думаю, чому маю чекати поки проїде, тут переваги мої, тому й іду собі. Так, він мене ще й обматюкав услід. Згадаймо, що серед водіїв і пішоходів небезпеку несуть перші, отже, давате починати з водіїв, які десятками тисяч відкупляються у таких самих безсовісних працівників ДАІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus