USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обіцяють кафедральний собор

26 Березня 2013 17:29
Кафедральний собор Української греко-католицької церкви планують звести у Луцьку. Наразі для нього шукають підходящу земельну ділянку.

Про це повідомив голова УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) під час прес-конференції у Луцьку 26 березня.

Голова УГКЦ розповів, що протягом тижня він планує відвідати громади, познайомитися з їх потребами для того, щоб допомогти у розвитку церков, дати рекомендації, поради. «Можливо, побачити, які структури нам потрібно ще створювати, які потреби громади мають на місцях», - додав він.

За його словами, цей візит на Волинь має на меті ще й вирішити конкретні пастерські питання. «Ми чекаємо ділянку для будівництва кафедрального собору Української греко-католицької церкви у Луцьку», - заявив патріарх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українець Показати IP 27 Березня 2013 12:17
Давайте почнемо виділяти ділянки під забудову храмів всіх конфесій,які прдставлені в Луцьку,чому пріорітетом мають бути тільки греко-католики,хоча їх вже і так хватає.Немає ще мечеті і буддистського храму,повинен бути повний комплект.Чому жиди мають з"їжджатися тільки в Умань?Нехай Луцьк своїм лайном загаджують,а потім почнуть з"їжджатись азіати з індусами,монголи і в"єтнамці, і т. д.Наповнення бюджету міста і не потрібно розвивати туристичну галузь.
Горохівець Показати IP 27 Березня 2013 12:38
Я православний, але УГКЦ вважаю істинно УКРАЇНСЬКОЮ церквою, що довела свою українскість за віки в боротьбі з окупантами. Закликаю депутантів міськради і Шрека вирішити питання земельної ділянки у Луцьку до приїзду Папи Римського на Волинь.
до українець Показати IP 27 Березня 2013 21:39
Ну пане, у вас повна клініка, не оюражайтесь, але тільки лікуватись...при тому якнайшвидше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus