USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку організовують новий Майдан. ФОТО

22 Листопада 2013 11:41
Безстрокову акцію протесту розпочали активісти на Театральному майдані у Луцьку.

Акція на підтримку євроінтеграції стартувала 22 листопада о 10.30 на Театральному майдані у Луцьку.

Громадська організація «Національний альянс» розпочала безстрокову акцію. На Театральному майдані зібралося приблизно десять активістів з прапорами України. За ними спостерігають правоохоронці, які поцікавилися планами учасників акції. Підтримати акцію прийшли депутат облради Святослав Боруцький та депутат Луцької міської ради Богдан Шиба.




«Ми зібралися через провалені законопроекти стосовно євроінтеграції у Верховній Раді. Ми вимагаємо, щоб влада все ж таки прийняла необхідні законопроекти (стосовно справи Тимошенко). Ми будемо тут, поки влада цього не прийме. Ми готові тут ночувати, сьогодні будемо ставити намети, можна сказати, що сьогодні починається новий Майдан. Але це новий Майдан за Європу, євроінтеграцію. Поки ми взяли прапори, стіл, чайник, робитимемо гарячий чай, купимо апельсини – це символічно. Ми будемо приносити теплі речі, закликати лучан, щоб вони долучалися до цієї акції у Луцьку, підтримали нас та Україну», - розповіла прес-секретар ГО «Національний альянс» Юлія Грищук.



Дехто з перехожих підходить та цікавиться, з якою метою зібралася молодь, висловлює підтримку протестувальникам.

«Я підтримую цих молодих людей, бо ми вже були в Москві, вже пробували, яке життя там було, а хочемо спробувати, яке життя буде з Заходу. Не так нам, як нашим дітям, онукам, правнукам це потрібно. На мою думку, гірше не буде», - розповіла лучанка Надія Олександрівна.



Як повідомили організатори, очікується, що акція стане більш масовою впродовж дня.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Мильна булька Показати IP 22 Листопада 2013 11:55
Коли оця вся будь-яка сволота буде як тріска - отоді буде МАЙДАН! А зараз на півстоліття - це утопія.
123 Показати IP 22 Листопада 2013 12:10
Порожняк
Paulo Показати IP 22 Листопада 2013 12:26
Угоду про асоціацію треба підписувати нормальному президенту, а не зеку. Спасиба жителям ....
Просто так Показати IP 22 Листопада 2013 12:47
Майдан...ха-ха, вже раз стояли на майдані і шо толку....
Просто так Показати IP 22 Листопада 2013 12:50
Влучне 6 фото як люди старшого віку по смітках риються...оце результат нашого з вами майдану...та голосування за нашого Президента та шановних Депутатів ВР....
Zavtramen Показати IP 22 Листопада 2013 13:00
каГ - опять !? ))) интересно - кураторы из польского консульства будут раздавать бесплатные конХветы и как насчёт дискотеки-2004 ?
ісса ндойє Показати IP 22 Листопада 2013 13:35
дальнейшее развитие ситуации приведет Януковича (как в свое время Кучму) вновь к идее единого экономического пространства и Таможенного союза. Путин войдет в историю, если ему удастся объединить бывшие республики СССР в такую же структуру, как ЕС. Bсе для этого он делает - и удачно! Янукович еще бы не подкачал --- Россия, Белоруссия, Украина, Казахстан --- это 87% ВВП бывшего СССР, остальные притянутся силой мощнейшей гравитации!
хук до ісса ндойє Показати IP 22 Листопада 2013 13:37
Наскільки я зрозумів -Африка?
МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ до ісса ндойє Показати IP 22 Листопада 2013 13:52
я сподіваюсь, що це йому вдасться зробити. Путін - дуже мудрий і сильний політик. йому з Тимошенко цікавіше бадатись, чим з цими дітьми в полосатих робах.
антикацап до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 23 Листопада 2013 16:42
росія- іди у дупу. я хочу в ЕС
шабо Показати IP 22 Листопада 2013 13:38
Менше було би юлезомбованих , були би вже в Європі. Ющенко!!!
МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 13:49
я одного не можу зрозуміти, якого дідька ви губу відкрили ? ви хочете в Європу ? воно вам треба ? а за ціни на газ ніхто не думав, чи у вас у всіх зарплати по 4000 грн. з Росією куди вигідніше будувати майбутнє. Українці - це бидло ще з давніх часів історії. і ніякий Шевченко, Франко і Українка зі своїми тупими віршами вам не допоможуть. якщо Росія давила цю безхребетну державу - то так цьому і бути надалі.
вал до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 14:35
Нехай твого батька ,брата чи сина безкарно віддубасять, нехай твою матір , сестру чи дочку безкарно згвалтують.Тоді ти можливо відчуєш всю "красу" теперішньої влади і її майбутнє з Росією.Бидляку ти.
Зара до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 15:41
Будувати майбутнє потрібно із новими революційними лідерами, сміливим народом та конктерною ідеологією націїї. Росія - це минуле, це яма для українського народу. ЄС змусить нашого президента діяти за новими правилами, а Царь батюшка к этому не прівіклі і не хотуть... Ось і ховають голову в труса у Путіна. ВСТАВАЙ УКРАЇНО!!! ПОКЛАДИ НА ЛОПАТКИ свою нещасну долю...
Корінний лучанин до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 16:44
МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ.- Навіщо пишеш українською, коли несе від тебе російським ШОВІНІЗМОМ та ще ХАМИШ усім людям та обзиваєш ЦВІТ НАЦІЇ! ТИ ПРОСТО ХАМ!! НЕ ХОЧЕШ ЖИТИ В УКРАНІ ТО ЗАБИРАЙСЯ В РОСІЮ, А ПАСКУДИТИ УКРАЇНУ НЕ ТРЕБА! МЕНІ ТВІЙ ГАЗ ТО ОДНОГО МІСЦЯ! ЯКЩО ТИ ТАКИЙ СМІЛИВИЙ ТО СКАЖИ ВСІМ ВСЛУХ НА МІТИНГУ У НЕДІЛЮ!!!ХОЧУ ПОБАЧИТИ ЩО З ТОБОЮ БУДЕ!
Я до Корінний лучанин Показати IP 23 Листопада 2013 12:47
Как ты можешь быть "коренным лучанином"? Ты же селюх как и твои корни! Посмотри где родились твои родители. Не неси чушь,кидай навоз , паси свиней!
Корінний лучанин до Я Показати IP 23 Листопада 2013 14:31
ТОБІ, ХАМЕ, спеціально для тебе скажу, що я народився у Луцьку і мої батьки тадіди теж були лучани!!! А тобою,зважаючи на твій російський діалект І НЕ ПАХЛО в Луцьку! ТИ ПРИЇЖДЖА(чи прислана людина), а мови до сих пір не вивчив(тупий напевно), або люто ЗНЕВАЖАЄШ УКРАНСЬКУ МОВУ! З тобою розмова закінчена, я бачу ЩО ТИ ЗА ФРУКТ!!!
Просто так до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 16:51
провокатор не звертайте уваги...
lutchanka до МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ Показати IP 22 Листопада 2013 21:50
Що накурився, покручу - чи зробили тебе пяны батьки?
всі на майдан. Показати IP 22 Листопада 2013 14:18
я так розумію нестача йоду робить своє... питання не євросоюзі питанні що ми у сраці із цими регіонами і із цією ОО. треба зробити інші зміни і вже знають які без партій і без влади олігархів. виходьте і їдьте раби чи не раби майдан три із гарним для нас вирішенням чи бабин яр від наших жидів
Анатолій Показати IP 22 Листопада 2013 14:44
Про що можна казати, якщо "обраний" лучанами бувший мер Шиба, зараз тільки майдани топче, не має роботи, а люди його обирали?! Ото такі люди і ваші майдани!!!:)
читай_уважно до Анатолій Показати IP 22 Листопада 2013 15:06
Вже 22 роки з москаликами і іже.Ти багато заробив?Нормально живеш? Радий за владу?Спитай сам у себе. А діти тих хто з москвою - всі у Європі.
Зара до Анатолій Показати IP 22 Листопада 2013 15:44
ото таке як ти сидить і ляпає казна що, а йди стань хоч біля того Шиби, і авось жити краще стане. Під ковдрою революціїї не зробиш
С2 Показати IP 22 Листопада 2013 15:53
Бачу без мене нічого не буде, виїжаю з ківерець.Лучани я надідсь ви відклеєтесь від своїх компютерів і вийдете на театральний ввечорі.
Крук Показати IP 22 Листопада 2013 16:12
Пр**** всі полвімери. І залишимося там де були...
екскаваторщик Показати IP 22 Листопада 2013 20:11
А Шиба тут як тут. Де не посій, там вродиться. Чого скрізь лізти! Вже все позаду. Просись до Романюка на громадські роботи Сапалаївку чистити.
Emma Показати IP 22 Листопада 2013 22:43
МЫ РОССИЯНЕ - НАЦИОНАЛЬНОЕ ДОСТОЯНИЕ - ти бидло тупе кацапське!НАМ УКРАЇНЦЯМ з таким г...ном , як ти, не по дорозі!Да, щоб ви вдавились свої газом!Засуньте його собі в одне місце!!!!Бачила, я вашу Расею - п'янь да рвань, взагалі не суньтесь сюди в Україну, бо вас срізь і так повно...Прибалтика вас взагалі терпіти не може!!!!!!
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2013 23:00
А по якому поводу майдан? Вас хтось кличе в Євросоюз? Всі кричать закрили двері - а їх хтось відкривав? Невже тут всі думають що підписавши цей папірець ви хоч коли небудь опинитесь в Євросоюзі? А взагалі цей папірець хоч хтось читав? Чому всі протиставляють непідписанню Угоди входження в Таможений союз? Що, обов'язково треба до когось в рабство? Забагато свободи? Можна товришувати з обома сусідами та ще й дальніми знайомими (Америка, Китай тощо) чи обов'язково хоч з кимось треба пересваритись? Ще є дуже багато питань до тих хто створює ці майдани. Якщо хтось хоче мені відповісти, то відповідь дайте цитатою з Угоди (з зазначенням редакції Угоди та номеру абзаца і номеру речення), яка не має бути підписана, де чітко вказано що підписавши цю Угоду ми опинимося в Євросоюзі. В іншому випадку я лише можу впевнено стверджувати що ми дуже хвора нація, а в Євросоюзі хворих людей кладуть в бокси для ізоляції до повного видужання - це ще одне твердження що нас там не чекають. А може є бажаючі створити сильну і незалежну державу Україна напротивагу Євросоюзу та Таможеному союзу?
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 23 Листопада 2013 11:24
ЛУЧАНИНЕ, ВИ ТАКИЙ "РОЗУМНИЙ" ЩО АЖ СТРАШНО! Ви ТРОХИ РОЗБЕРІТЬСЯ ІЗ СИТУАЦІЄЮ, ЗІ СВОЇМ СВІТОГЛЯДОМ? В мене таке враження що ви лежите на печі і не просто тупо не бачите, що реально відбувається а бо не хочете помічати!!! В даному випадку наші громадяни в т.ч. МОЛОДЬ самі без вказівки чиєїсь виходять на МАЙДАНИ МІСТ УКРАЇНИ, щоб показати владі що треба рахуватись із НАРОДОМ! НАРОД Є НОСІЄМ ВЛАДИ, вам лучанине це зрозуміло? Наступні покоління повинні мати перспективу та ВІРУ В МАЙБУТНЄ!!! І НЕ ВИРІШУЙТЕ ЗА НИХ! Не городити казна-що, мова зараз йде про підписання УГОДИ про АСОЦІАЦІЮ а не вступ в ЄЕЄ!!! В ЕВРОСОЮЗІ УКРАЇНА з часом буде не дивлячись на те ви та хвора частинка(за всіх не треба говорити!)!!!
Корінний лучанин до Корінний лучанин Показати IP 23 Листопада 2013 11:59
Лучанину( додаток до сказаного). Що, обов'язково треба до когось в рабство? З РОСІЄЮ,дійсно конкретне буде РАБСТВО! Хочете туди,будь ласка їдьте, а інших не тягніть. Росія, безперечно велика та впливова держава, АЛЕ ПОЛІТИКА ЗАЛИШАЄТЬСЯ ІМПЕРСЬКОЮ! ВЛАДА У НИХ ТАКА!!! "ТАМ ХОРОШО, НО МНЕ ТУДА НЕ НАДО!"
Ірина Показати IP 22 Листопада 2013 23:34
УСІ ЗАВТРА З ПРАПОРАМИ УКРАЇНА ТА ЄС НА МАЙДАН!!!!!!
Сонячна Показати IP 23 Листопада 2013 02:32
Революцію на літо..з 25-го сніг буде....не хочу я мерзнути..а вони будуть в шикарих авто кататись ікричати про Європу..там всі одниммиром мазані.....Тягнибока цілують регіонали- з днюхою вітають..там все поділено..між 450-ма придурками
ірина Показати IP 23 Листопада 2013 07:26
Той дед при любій владі буде ритись в МУСУРКАХ і буде казать що в нього хвора бабла.АПІДТИМАТЬ ТРЕБА.
ВАня Показати IP 24 Листопада 2013 10:50
Кацапи чого ви тут пнетеся. Ваша ера прошла.Пильгуйте в Росею,якого фіга жрете наше сало. Я туда не їздив і не поїдугнути спину на кацапів.Нам до кацапами не по дорозі,кразе бути друзями, але не з ними. Чого ви так не поважаєте українців, а самі тут живете.Я б вас випер всіх до одного звідси назад, звідки ви припхалися. П"єте воду з криниці, в яку плюєте.Не поваєайте назада до себе і там свої головки піднімайте, може дать по шапці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus