USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку шестеро чоловіків напідпитку побили літнє подружжя

25 Листопада 2010 16:51
Шестеро двадцятилітніх лучан побили чоловіка, який зробив їм зауваження за нецензурну лайку, та його дружину.
Молоді люди, які давно товаришують і проживають в одному будинку, вирішили відпочити за містом. Хлопці добряче випили на природі та повертались до обласного центру міжміським транспортом, розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Будучи у захмелілому стані, вони нецензурно лаялись, на що 58-річний пасажир, який їхав зі своєю дружиною, зробив їм зауваження.
Молодим людям це не сподобалось, і почалася суперечка. Доїхали до зупинки «Аверс», що на проспекті Соборності. Виходили з маршрутного таксі, вже штовхаючись не на жарт.
Хлопці вирішили провчити чоловіка, щоб не був такий розумний. На його захист стала дружина, яка відбивалася своєю сумочкою, а потім нею ж і сама отримала по голові. Молодих людей не зупинили ні вік жертв, ні сторонні люди, які були навкруги. Вони повалили невдоволеного пасажира на землю і копали ногами.
У цей час поряд проходив член громадського формування «Варта порядку» Валерій. Побачив, як група молодиків б’є лежачого чоловіка, і вирішив розборонити. Але його теж повалили на землю.
Підвівшись на ноги, Валерій дістав пневматичний пістолет та здійснив попереджувальний постріл у повітря.
У цей момент хлопці вибили в нього зброю шампурами, які брали на шашлик, і викинули. Після чого йому завдали численних синців та металевим шампуром зламали лопатку.
Після отриманих травм вартовий знаходиться на стаціонарному лікуванні.
У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили осіб, причетних до інциденту. Їх затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області.
Яке конкретно покарання згідно із законом отримають хлопці, вирішить суд після встановлення слідством усіх деталей.
Правоохоронці просять усіх, хто став очевидцем сутички, повідомити за номером 102 або звернутись до Луцького міськвідділу УМВС та внести ясність у розслідування кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ладомир Показати IP 25 Листопада 2010 17:35
Виродки. При Сталіні їм би дали 5 років.
Лучанин до Ладомир Показати IP 25 Листопада 2010 17:42
Ладомиру. При Сталіні їм би просто вирвали яйця без суду і слідства.
Гуцул до Ладомир Показати IP 25 Листопада 2010 17:54
Причём тут Сталин? Нам не нужен никакой Сталин. Равнодушие мешает нам побороть уличную преступность.
Vigilante Показати IP 25 Листопада 2010 18:15
От бидло, гопота малолітня. Сподіваюся, посидять пару років, порозумнішають.
Олександр Показати IP 25 Листопада 2010 18:47
Гуцулу респект, я згідний 100%. А Лучанин, я вважаю, має помилкові уявлення про те, що було при Сталіні. Що ж стосується коменту Vigilante - хто з того бидла має багатих і/або впливових родаків, той ніде не посидить, окрім їхньої шиї (на жаль), а хто не має, той таки на нарах посидить, ага.
* Показати IP 25 Листопада 2010 21:03
Оце молодь, яку виростила незалежна Україна. І ще тільки квіточки...
Andrij Показати IP 25 Листопада 2010 22:12
neshodavno meni tez poshastulo jhatu v marshrytzi n 25 zi stadom malolitnih "DIV4AT"... zrobuvshu jm zayvazennja za neprustojny povedinky vonu jak zgraja nakunylusja na mene, ja led vidbuvsja vid nuh i zmyshenuj byv vujtu na najblu4zuj zypunzi... vsi pasazuru marshrytku, v jakij ja jhav, mov4ku sposterigalu na zjy podijy!!!!!!!!!!!! ze zah........ vonu ne dymajyt sh nastypnuj raz take moze statusja i z numu.....!!!!!!!!
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2010 22:27
Самое страшное-это равнодушие людей, не могут помочь сами, хоть бы ментов вызвали-позор!!!!!!!!!
Всеволод Показати IP 25 Листопада 2010 23:44
В кінці 80-х, на початку 90-х років в Польші їздив грузовий бус по місту. На кузові знаходилась типу клітки камера (ізолятор).На ній весіла вивіска "злодій" або "злочинець". Цей бус від'їжав від будівлі суду та слідував містом. Щоб бажаючи могли бачити хто за гратами. Кінцева зупинка сказати не можу, напевно ізолюють від суспільства на деякий час. Наші правохоронні органи взяли-би цей досвід.Може справді змінилися на краще ця непотріп.
IgorOkCJ Показати IP 26 Листопада 2010 08:18
да з такими треба не цяцькатись.... це щоб навіть не було жалю і поваги до людей, які старші за них у рази 3, і в яких життєвий досвід значно більший... а їм би тільки напитися і мати класти на ліво і на право....!!!!
Viktor 69 Показати IP 26 Листопада 2010 09:20
Вчинок молодиків, звичайно, не потребує коментарів... Сподіваюся, вони самі жалкують про це... Але шановні давайте помізкуємо, де була наша славна міліція... І чому на захист подружжя не став ніхто з перехожих?! Одним словом живемо в країні покидіків і ще більш жалюгідних боягузів...
VSC Показати IP 26 Листопада 2010 10:22
Молодец парень, пришел на помощь, жаль силы оказались неравные. На будущее наука, в воздух надо стрелять уже последним. А первым - на поражение.
кандитат Показати IP 26 Листопада 2010 12:28
Дійсно,перехожі не вступились за літню пару!А чи хтось би з вас вступився.Я б ні,але міліцію викликала б точно.Потрібно зважати на свої сили.Уявіть,яких свідомих громадян виростить такий батько! Хоча і серед низів і верхів вистачає відвертого бидла.Навіть інтелігенція у вигляді деяких вчителів, викладачів,лікарів викликає відверте відразу.А наша міліція тільки на свята нуляє парами,а в будні і пограбувати і побити-можна легко.Щоправда плюс нашим органам,що знайшли швидко,ще б посадили...
Анастасія Показати IP 26 Листопада 2010 12:58
А наша славна міліція любить ну дуже довго їхати на виклик. Ми колись теж бачили бійку дівчать біля Аверса-викликали міліцію,але коли бійка закінчилась міліції ще й за горизонтом видно не було.А представники Варти просто сиділи в машині і дивилися на те що відбувається. А мої подруги були свідками саме цеї бійки.
Advokat Показати IP 30 Листопада 2010 19:01
ykrajnska nazija velukumu krokamu kotutsja y prirvy: ALKOGOLIZM I AGRESIJA najposhurenishi projavu bezkyltyrshunu.... 15 prozentiv naselennja Ykrajnu she majyt jakis shans na ODYZENNJA; RESHTA ZE budlo..... jak ne pruskorbno ze zvychut....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus