USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з мосту вкрали нові перила

9 Серпня 2011 11:17
Півсотні метрів нових пофарбованих перил, які встановили на гнідавському мосту в Луцьку, поцупили невідомі.
Про це під час оперативної наради 9 серпня повідомив луцький міський голова Микола Романюк.
Мер розповів, що 8 серпня проїжджав містом та помітив, що перила відсутні.
«Міст на Гнідавській. Дзвоню Івану Євгеновичу (Іван Кубіцький – директор департаменту ЖКГ, – «ВН»): «Де ж перила?». Він каже: «Микола Ярославович, вкрали». Перила вкрали, 51 метр перил вкрали. Тільки зробили, поставили, пофарбували, вкрали», – розповів мер.
«Подивіться, що робиться зі стінами в Луцьку!»
«За тиждень до того 16 люків з доріг вкрали. А потім дзвонять люди сюди, в міську раду: ми попали в таку ситуацію, ми попали в аварійну ситуацію, автотранспортна пригода. Ну хтось же ж бачить, що ці люки беруть! Хто же ж бачить, що ці перила крадуть! Невже люди такі бездушні і їм все одно, що робиться в місті?» – обурювався міський голова.
«Невже ніхто не бачить, що стіни діти розписують? Чиїсь же ж діти ці стіни розписують. Подивіться, що робиться зі стінами в Луцьку! А ми готуємося до Дня незалежності в місті», – продовжував Романюк.
Недопрацьовують дільничні міліціонери, - Кравчук
Перший заступник мера Святослав Кравчук каже, що в цій ситуації недопрацьовують дільничні інспектори міліції. Мовляв, усі адміністративні порушення вони перекладають на управління муніципальної дружини.
«В мене складається таке враження, працівники управління внутрішніх справ, що всі моменти, які стосуються життєдіяльності міста, ви перекинули на плечі муніципальної служби. Я розумію, що у вас є служби, які займаються питаннями оперативними, але вибачте мене – дільничні. Вони є? я їх не бачу», – сказав Кравчук.
Віце-мер дорікнув міліціонерам, що з 90-тих років біля ТЦ «Гостинець» торгують горілкою, з сьомої години ранку на ЛПЗ і проспекті Відродження продають і п’ють пиво, на «Тещиному язиці» з самого ранку «тащать ті алкоголіки якийсь метал», а ввечері, не зважаючи на чергових патрульно-постової служби, на вулиці розпивають хмільні напої у скляній тарі, яку потім б’ють.
«Весь район звозить сміття в Луцьк»
Також, за словами Кравчука, сьогодні по 20-30 люків за день пропадає. На його думку, всі знають, куди ті люки здають, хто приймає, і всі знають, за що приймає.
«І ніхто кримінальної відповідальності не застосовує. Ну як це може бути?» – обурювався чиновник.
«Сьогодні в 7:15 ранку вже на Львівській-Потебні автомобіль 5871 ВНО. Вже мішок достає з сміттям оце на Львівській, 61, і викидає. Я думаю, що людина, яка має автомобіль, яка автомобілем привезла сміття – вона не живе в дев’ятиповерховому будинку. Вона, видно, має свій будинок і повинна заключити договір на вивезення сміття. Весь район звозить сміття в Луцьк!» – додав Кравчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Інженер Показати IP 9 Серпня 2011 11:24
Який замовник (Департамент ЖКГ) така і якість виконаних робіт. Мостові перила повинні бути приварені до швеллерів, які в свою чергу приварюються до металевих закладних в тротуарі. Очевидно, що перила були прикріплені ненадійно (болтами до тротуару) з великим кроком.
Інженер Показати IP 9 Серпня 2011 11:33
А тепер можна поставити парі, що тендеру на виконання ремонту перил на цьому мосту не проводили з причини, що це менше визначеної законодавством суми (300 тис. грн.). Таким способом роботи по ремонту перил на різних мостах розбиваються ШТУЧНО, щоб "віддавати" підряди "своїм".
Валік Показати IP 9 Серпня 2011 11:35
Які люди - таке й місто. Самі засмічують, а потім плачуть, що брудно. Колись настане цьому кінець і тим "модним", що вивозять сміття у місто від своїх котеджів.
23 Показати IP 9 Серпня 2011 11:37
придурки, які псують місто!!!!!!!
Rom Показати IP 9 Серпня 2011 11:42
Виросло те покоління вихованням яких ніхто незаймався. Ділили заводи, владу, гроші, розподіляли дитсадочки по різним фондам ... і ніхто не звертав увагу ні на вихавання ні на культуру ні на тих дітей яких зараз саджають за такі вчинки. І хто винний? Батьки які хотіли бодай накормити дитину? чи батьки які хотілі купити дорогу цяцьку для дитини? А з приводу сміття - пане Кравчук, заключіть ви особисто договір з спецкомунтрансом, та жеком на вивіз сміття - можливо у вас хоч вистачить мізгів та сили подати потім на них в суд.
Л А Д О М И Р до Rom Показати IP 9 Серпня 2011 16:27
+100
Niсk Показати IP 9 Серпня 2011 12:54
На рахунок сміття не згідний на всі 185%. Особисто живу у приватному секторі, у власному будинку. Договір на вивіз сміття заключений. Щомісяця сплачую за ці "послуги". Чому в лапках? Та тому що спецавтомобіль з баком приїжджає двічі на тиждень за цікавим графіком - у віторок та у четвер. Причому час ім не регламентовано. Можуть о 10,00 приїхати, можуть о 15,00. Стають серед вулиці, опускають бак і сигналять, мовляв, зносьте люди відходи. Воно то наче і не погано, якби не пару але. Вівторок і четвер - робочі дні. Не кожен зможе носити пакети в ці дні, не знаючи нвавіть о котрій сьогодні приїде машина. (Чому не відведено комунальниками спецмісце під контейнери у нас на вулиці, я поки не знаю. Руки не доходять взятись за це.) Залишити вранці перед роботою ці пакети на місці, де стають комунальники, теж не вихід - собаки рознесють по всій окрузі. Мало того - працівникам служби хоча б трохи ввічливості добавити у спілкуванні. Був у відпустці, мав змогу з ними поспілкуватися. Більше не хамлять. Принаймні мені. Та суть не в цьому. З четверга до вівторка, буває, стільки сміття назбирається, що дійсно нікуди дівати. Тож мені нічого не залишається, як пакувати його у мішки, вантажити у багажник власного авто та по дорозі на роботу викидати у найближчий контейнер. Я щось незаконне роблю? Поясніть тоді.
Кіт до Niсk Показати IP 9 Серпня 2011 17:01
Цілком і повністю з тобою згідний!!!
Niсk Показати IP 9 Серпня 2011 13:11
На рахунок перил на мостах. Шановний Інженере (перший коментатор), для чого тут "умом блестать"? Приварити, прикрутити, ще щось там зробити. Для тих гадів перепони не буде някої, щоб вкрасти. Пам"ятаєте колишні перила на мостах? Так от вони чавунні. Влиті в самі секції і скріплені якимось чином козирками, теж чавунними, до стовпчиків. І стояли, блін, 30-40 років. Так в цьому році якась сука (іншого не підберу) їх молотом порозбивала та покрала. Я говорю про міст ч/з "старе" русло Стиру як до ДЕПО підніматись і про міст, що біля Динамо. І живу там недалеко, і ходжу, і їжджу часто вночі тим мостом, та, нажаль, не бачив цього бидла. Зловлю - мля буду, пальці поперебиваю, хай би як не гуманно це було. Мораль цієї байки така. Не настільки важливо з яким кроком там болти прикручені, чи яка товщина зварного шва, а те, що тій шайці тупоголових глибоко по барабану все, бо з рук все зходить.
Інженер до Niсk Показати IP 10 Серпня 2011 11:57
"для чого тут "умом блестать"?" Був би "ум" у Луцької влади, менше б перил з мостів знімали.
Niсk Показати IP 9 Серпня 2011 13:15
А ще гірше те, що якась собака таки приймає ці речі (перила, люки, огорожі з могил і т.д.)на брухт і мовчить.
SysR до Niсk Показати IP 10 Серпня 2011 15:01
+100500. Їм першим треба пальці за таке відбивати.
Антон Показати IP 9 Серпня 2011 13:21
Вчора працівники міліції, що живуть чи знімають квартиру по вул кравчука 3 у першому підїзді в стані алкогольного спяніння кидали з балконів пляшки по людях одна пляшка ледь не потрапила в жінку, що несла на руках маленьку дитину, а друга років 5-7 ішла поруч
aleksashka Показати IP 9 Серпня 2011 16:32
По вул. Винниченка хтось систематично кидає пляшки. З якого поверху - ніяк не можемо дізнатися.Одного разу трохи в малого не влучили пляшкою. Дізналася телефон дільничного. Телефоную: піднімає слухавку якась пані. Кажу: розберіться, дітей можуть покалічити. Навіть телефорн не спитала. Питаю: а що навіть телефон не треба мій? Неохоче записала. Зрозуміло, півроку пройшло, а дільничний так і не зявився. Навіщо тоді вони взагалі?
Тетянка Показати IP 9 Серпня 2011 17:20
А де саме по Винниченка?
горожанин Показати IP 9 Серпня 2011 17:20
Йдеться не про пляшки, а про мародерство, якого не було навіть у війну. В центрі міста зняти огорожу моста?! Дрібний піт покриває обличчя... Це як мінімум 10 тонн тонн вантажу чавунного литва. За хвилину-дві це не робилось: зрізати, завантажити. Що, в обласному центрі чума, всі вимерли, що ніхто не бачив? А міліція де? Це ж не Раків Ліс, де вкрали моста через річечку за 4 км від села. Куди йдемо? А ви про пляшки! Рівняєте х@й з пальцем? Такого не памятаю.
M Показати IP 9 Серпня 2011 17:24
Те, що в Луцьку вкрали перила - значить, що в місті є багато безробітних і малі зарплати в людей.
Вольдемар Показати IP 10 Серпня 2011 09:35
Закрийте пункти прийому металобрухту і проблема відпаде сама по собі.
Є Показати IP 10 Серпня 2011 09:42
Хто йде в мусарку? Лінтяюги полішуцькі!!! Вони ніколи не були ЛУЧАНАМИ!!! І ніколи не стануть.
Знайка Показати IP 10 Серпня 2011 12:18
Все залежить від нашого виховання і якщо нас не навчили чомусь в дитинстві, то ми у свідомому віці і здатні виправитись, головне - бажання!!! мій малюк з 1 року знає, зо таке "смітничок" і для чого він!!! Я, як ви кажете, полішучка, зараз лучанка і що це міняє?!
Є Показати IP 10 Серпня 2011 14:44
Є вийнятки з правил.
гість Показати IP 10 Серпня 2011 15:38
ти е чи гей якти назвався якби не ті полішуки ти в гамні по вуха живби якщо ти лучан то зроби так щоб не крали правильно сказали все залежить від нашого виховання а ти я бачу взагалі не вихований .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus