USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У луцьких спортмайданчиків – новий господар

27 Квітня 2012 15:15
Відтепер на спортивних майданчиках обласного центру Волині господарюватиме міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Відповідне рішення прийняте 27 квітня під засідання виконкому міськради.

Зі слів міського голови Миколи Романюка, нині багато підприємців звертаються до нього з пропозицією взятися за ремонт спортивних майданчиків.

Водночас він стверджує, що балансоутримувачі майданчиків ЖЕКи не мають грошей на ремонт. Саме тому мерія вирішила шукати нового господаря.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тарас Яковлев повідомив, що пропонують закріпити спортивні площі за міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

До обговорення приєдналася начальник юридичного відділу ради Марина Мартіросян. Вона розповіла, що мешкає на проспекті Молоді. За словами чиновниці, майданчик поблизу її дому - «потрощений».
Зрештою, виконком вирішив передати 13 майданчиків на баланс «Спорту для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вова Показати IP 27 Квітня 2012 16:34
Вже зробили ремонт майданчика на Ярощука. Зухвало знищили професійні тринажери, бруси, перекладини, пежежну драбину довжиною 15м., цілу смугу перешкод. Все це можна було відреставрувати. Натомість встановили тринажери для дітей. Низькі, не зручні, все гойдається. Вчора проходив поруч, стоїть п’ять здоровенних стедентів і тісняться біля перекладини, бо вона одна. Оце так відреставрували.
Тато Показати IP 27 Квітня 2012 17:06
Знову Тонконог хоче відмити кошти з державного бюджету. Хай пояснить а до того, де він був і куди йшли щорічно кошти на облаштування спортивних майданчиків у нашому місті. У місті немає жодного пристойного футбольного поля, майданчики де можна проводити спортивно-масові заходи лишилися лише у навчальних закладах. які утримують їх за власний кошт. Міськспорткомітет разом з Кравчуком і Тонконогом у ролі статистів. Спорт у місті занепадає. Майданчики нищаться. Пошліть їх у Боратин, хай подивляться як працюють люди і які умови створені для розвитку фізичної культури та спорту.
Здрасте до Тато Показати IP 27 Квітня 2012 19:39
Поки Романюк дивиться за Буратіном у Боратин немає коли їхати :)
Ніна Показати IP 4 Травня 2012 00:31
А спортивний майданчик по вул. Кузнєцова-Шухевича взагалі згідно рішення міської влади стало майданчиком для контейнерів зі сміттям...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus