USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Любешові не дозволили агітувати проти Мартинюка

22 Червня 2012 12:46
Влада перервала акцію «Помста за мову» Адаму Мартинюку, яку організували львів’яни – представники громадського руху «Відсіч».
Про це повідомляє Перець волинський.
Четверо львів’ян, активістів «Відсічі», вчора відправилися на Волинь для проведення акції «Помста за мову». Молоді люди вирішили провести інформаційну роботу «Чому не можна голосувати за Адама Мартинюка» серед населення Ківерцівського, Маневицького, Камінь-Каширського та Любешівського районів.
«Саме ці райони належать до виборчого округу, від якого має намір балотуватися теперішній віце-спікер парламенту Адам Мартинюк. Ідея нашої акції така: попереду ще друге читання скандального законопроекту «Колесніченка-Ківалова». Оскільки головний мотив його появи – підняття рейтингу Партії регіонів напередодні виборів, то ми визначили головне своє завдання – знищення рейтингу регіоналів. Адам Мартинюк, хоча і комуніст, потрапив під приціл «Відсічі» саме тому, що він є правою рукою Литвина і мав реальні можливості завадити розгляду цього законопроекту. Крім того, він дотепер декларував свою небайдужість до національних питань, незважаючи на ідеологію комунізму, та, нібито, не був прихильником другої державної мови», - розповіла Ольга Сало, активістка «Відсічі».
Зі Львова до Маневич львів’яни доїхали потягом на світанку. До 07.00 четверо людей встигли обклеїти листівками практично усе місто, після чого відправилися до Любешова. Як стало відомо, потім листівки зникли на території центру Маневич ще до 10.00, лишилися де-не-де тільки на околицях.

Перед Любешовом хлопці та дівчата вирішили навідатися у рідне село знаменитого волинянина – у Ветли.
«Це було справді екстремально! Спочатку ніщо не віщувало неприємностей. Люди брали листівки. Хтось погоджувався з цим, хтось ні. Але за лічені хвилини з’явилася брава жінка на скутері. Як виявилося це була сільська голова Ветлів. Вона накинулася на нас з несамовитими криками. Почала погрожувати, що зараз викличе міліцію, якщо ми самі не покинемо село. Більше того, нас просили зійти з дороги, бо той асфальт поклав сам Мартинюк! І взагалі, то все земля Мартинюка і ми не маємо права на ній стояти!» - ділиться враженнями Сергій Погорельчук, учасник акції.
У Любешові активістів уже чекали. Не стигли вони попрацювати й 15 хвилин, як прибули начальник міліції і селищний голова Любешова. Спочатку «задля безпечного перебування у місті» зафіксували паспортні дані молодих людей, після чого побажали гарного дня. Однак, селищному голові хтось зателефонував.
«Врешті мер сказав, що ми порушуємо порядок у місті, розвішуючи листівки у не відведених для цього місцях, тобто на стовпах. Ми сказали, що в Любешові немає достатньої кількості дошок для оголошень, щоб було достатньо для інформування мешканців. Тож мер взяв двох наших людей показати таку дошку. Вона в цілому місті виявилася аж одна, двоє відправилися у відділок, де на нас був складений протокол. Чим все це для нас закінчиться ми поки не знаємо», - резюмує Ольга.
Протокол про порушення було складено на основі статті 152 Кодексу України про адмінправопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Жителі Любешова Показати IP 22 Червня 2012 13:16
До речі, модератори зверніть увагу на моє повідомлення!!!!!!! Мартинюк в Любешові просто засипає грошовими допомогами людей. Всі організації, школа, дит. садочки де працівники підписуються під заявами, що вони будуть голосувати за Мартинюка, кожному дають по 400 грн, хто таку заяву підписує. Можна журналістам детально поцікавитись цією інфою, людям будуть цікаві такі подробиці.
Михайло до Жителі Любешова Показати IP 22 Червня 2012 20:54
На рахунок засипання грошима жителів Любешова - то брехня!!! Він дійсно допомагає школам, дитсадкам, пенсіонерам, інвалідам отримати каляски і т.д. А про розписки, то певно хтось пошуткував. Я поясню: Адам Іванович Мартинюк родом із села Ветли Любешівського району, допомагав своїм односельчанам і жителям району ще з часів Радянської влади. А з 1998 року, вже за часів Незалежної України, почав опікуватись більш ретельно Любешівським районном, оскільки держава наплювала взагалі на все і на всіх... Раджу, хто сумнівається, що ця людина робить все від щирого серця, допомагає українцям, то нехай поспілкуються з ним при особистій зустрічі... Ця людина все своє життя допомагала іншим і не зараи свого іміджу, як роблять інші... До речі, якщо я не помиляюся, 23 червня о 9 годині ранку він буде у Ківерцях і, здається, до Луцка заїде в університет.
зaгрeб Показати IP 22 Червня 2012 13:26
Ну че взять с полишуков.Они и с грязными ногами спать ложатса.А главный полешанин однозначно Иуда
Полішук до зaгрeб Показати IP 22 Червня 2012 13:57
А нік загреб походить від слова загрібати... Подивись на себе у дзеркало. Глянув, а тепер подивись на свої ноги - вони в тебе також немиті... Ось так - то, міщанине, який крім російської нічого не знає...
вуйке до Полішук Показати IP 23 Червня 2012 06:51
Не "российской", а РУССКОЙ! Продезинфецируй свой сгнивший мозг, вуйка!
от Показати IP 22 Червня 2012 13:33
така мартинюківська-клімчуківська шелупонь в дії, але за все треба буде відповідати колись
Поліщук Показати IP 22 Червня 2012 14:00
Загреб, заткни ...!!! сам, мабуть, так і робиш!
перехожий Показати IP 22 Червня 2012 14:06
Краще вже за Єрємєєва, а не за тих "комсоргів" типу Мартинюка
Наталія Показати IP 22 Червня 2012 14:17
Мда....в тих полішуків чистіша ду...а чим в тебе морда. Погань невихована. А за гроші так це правда.
зaгрeб до Наталія Показати IP 22 Червня 2012 14:58
НЕВЕРЮ.ПОКАЖИТЕ ДУПУ
поліська дупа до зaгрeб Показати IP 24 Червня 2012 12:05
Глянь в дзеркало -- побачиш. Тільки я чиста, а не обіс..а, як дехто
Хатуль Мадан Показати IP 22 Червня 2012 14:22
всі, хто голосуватимуть за злодюгу-Мартинюка - БИДЛО.
Кіт вчений Показати IP 22 Червня 2012 14:48
А що у Тебе Мартинюк вкрав?
Макар Показати IP 22 Червня 2012 15:39
Я проклинаю комунізм, як зло до сьомого коліна, Хоча б за те, що на хресті була розп'ята Україна... Де дзвони падали з церков, земля стогнала там від болю. Під брязкіт сталінських оков кати вбивали правду й волю, Я проклинаю комунізм, що нас робив усіх рабами, Що замість Бога на землі лишився тільки Ленін з нами… Коли з хрестами куполи під регіт падали додолу, Бабусі наші не могли сльозами вгамувати болю. Я проклинаю комунізм за горе й смерть людей невинних, Бо сатанинські казани горіли день і ніч невпинно. Горіли полум'ям церкви, лягали попелом по полю... Від всіх окраїн до Москви стогнало все тоді від болю. Я проклинаю комунізм за дріт колючий і за грати, За те, що із простих людей робив послушних «автоматів». А скільки душ він розтоптав! А скільки зла в серцях засіяв! На Соловки, в Сибір заслав, по світі грішному розвіяв! Я проклинаю комунізм за штучний голод на Вкраїні, За те, що, наче жебраки, жили і ще живем донині... А скільки знищено людей за рідну віру й вільне слово! А скільки, Боже, натекло у море сліз гірких і крові! Я проклинаю комунізм за біль сердець, за крик природи, За те, що страхом крижаним були закуті всі народи. За муки, горе, біль людей!, За кров і сльози України! Я проклинаю комунізм, як зло - до сьомого коліна! В. Кушнір
Українець до Макар Показати IP 22 Червня 2012 21:44
Є цікаві факти: німці після війни, аби не було "зайців" в громадському транспорті назавжди це відбили декількома показовими розстрілами "зайців" на зупинках - до цього часу жоден німець не думає про безкоштовний проїзд. А ви за послушних "автоматів" та за страх - та Сталін взагалі "хлопчик" в даному випадку, бо не зміг привити порядок та повагу до законів на всі покоління. Я не є його прибічником, а пишу це тому що комунізм мене рабом не робив, бо людина сама себе робить рабом, якщо не має самоповаги та сили волі!
Здрасте Показати IP 22 Червня 2012 15:45
Листівки то фігня-вот царь не знає шо робити: Ігорьок свій і Адамушка не чужий, а місце для дупи тільки одне. Задача, однако.
Віталій Показати IP 22 Червня 2012 16:57
Ні Єремеєв, ні Мартинюк в раді нафіг непотрібні. Потрібні нові люди.
йолка до Віталій Показати IP 22 Червня 2012 18:50
+100500!
Александр до Віталій Показати IP 23 Червня 2012 14:45
Поддерживаю! Наш выбор - Грицюк и Пиза! Только такие новые люди обеспечат нам долгожданное благосостояние!
коля до Віталій Показати IP 3 Жовтня 2012 16:13
ЦЕ ТОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!
вязень Колими Показати IP 22 Червня 2012 19:00
Це короткоросле бидло використає увесь адмінресурс, аби знову бути в кріслі ВР. Бидлота! Що зробив!? Що зробила його фашистська партія!? Кров, сльози, Сибір, Колима! Хай рука всохне тому, хто ще може наважитись віддати голос за цю гидоту!
зацентий комуняка, пом. Мартинюка Показати IP 22 Червня 2012 19:28
МАРШ 5 КОЛОНИ Де ви днесь, панове коммутанти - Видатні міняйли прапорів? На яку адресу вам писати, Між яких ловити прапорів? Кажуть в радикалів грають нерви, Коли ви, впадаючи у шал, Пієте натхненно "Ще не вмерла", Як учора - Інтернацьонал". Кажуть, ви тепер б"єте поклони Так же ревно, як у ті часи Били у церквах святі ікони І сукали дулі в небесі. Гей, пильнуйте, хлопці-радикали - В коммутантів незмінима суть: Нас вони учора продавали, Вас вони узавтра продадуть. Спогадаймо пору незабутню, Як вони в сервпневу зорепадь Обміняли зірку п"ятикутню На місця в колоні нумер п"ять. І вони ж, як дійде до порубу, - Не змигнувши оком, без сум"ять Обміняють вашого тризуба На місця в колоні нумер п"ять. Голубаво-жовті і червоні, Чуєте: під маршів перегуд Коммутанти п"яої колони Продаватись весело ідуть! І, піднявши заздоровні чари, Як тоді, в серпневу зорепадь, Їх вітають радо яничари, - Запасні колони нумер п"ять! А тепер - хором: - Голубаво-жовті і червоні, Чуєте: під маршів перегуд Коммутанти п"ятої колони З яничарами навперегони Україну на торги ведуть!
Наталія Показати IP 22 Червня 2012 21:43
Поїдь да подивися, педофіл, задовільни свою похоть)))))))))
Реал Показати IP 22 Червня 2012 23:40
Єремеєв має реальні гроші і всі знають де він їх бере і буде брати і допомагати волинянам цього виборчого округу.. Мартинюк невідомо де бере бабло і чи зможе він і надалі їх постійно мати і допомагати виборцям. Те що Мартинюк щось зробив, то це він вимушено зробив, і це не зроблено,а віддано борг за три каденції.
селянин до Реал Показати IP 3 Жовтня 2012 16:24
НУ дуже ДОПОМАГАЄ ЦІНАМИ на БЕНЗИН(ЯКІ НАйвищі) і за молоко(ЯКІ НАЙНИЩІ)
З Каміня Показати IP 23 Червня 2012 05:48
А чого по дорозі у Житнівку не заіхали до Смітюхів, які тоже продали украінську мову. Ці за капєйку рідного батька продадуть, не тілько Украіну.
ветлянин Показати IP 23 Червня 2012 15:40
добре хлопці що Вам у Лубешові в туалет не захотілось бо там Ви його ніде не побачите ні на базарі ні в центрі а да є один платний на автостанції а Ви про якусь дошку оголошень.......
з Дольська Показати IP 23 Червня 2012 21:53
Адам бере гроші у члена компартії,начальника митної служби України- калетника, який налагодив ввіз контробанди в Україну.Щомісячно поставлені начальники обласних та регіональних митниць везуть мільйони доларів для передвиборчої компанії комуністів з цих грошей Адам роздає подачки(допомагає), довели народ до межі бідності це вигідно, дешевше заагітувати кинувши як собакам костомаху .
Хатуль Мадан Показати IP 23 Червня 2012 22:56
Петруха-Симонуха Петруха-Симонуха в депутатах Нехило промышлял. С таким мандатом Внатуре можно круто всех ложить И как при коммуниме чисто жить. Раз в пятилетку, когда выборы приходят, К электорату от на митинги выходит. Петруха вам не лох - коммуна первый. Его, блин, контингент - пенсионеры И ветераны. -Пацаны, чувихи! - Бокланит он. - Карманы всем нам чистят Бендеры-буржуяки. От мокрухи У них давно в крови по локоть руки! Как завещал Вован Ульянов-Ленин, Буржуев всех конкретно поимеем! Получка будет вам и пенсия нехила, Когда начистим мы бендерам рыла! Электорат с флагами красными оравой Попер в кабины - галочки поставить. А Петя в "мерс" на заднюю седушку, "Дом Периньон" бабахнул, как хлопушка. Надел костюм и галстук от Версаче, С Мартынюком бухнули за удачу - Опять мотают срок в Верховной Раде. Пока на свете есть лохИ - наш Петя "при параде". Гулак-Артёмовский
Андрій Показати IP 24 Червня 2012 08:50
Любешів - не місто, а селище. А на Мартинюка там справді моляться і вголос пошепки промовляють. Про 400 грн не знаю, а от про роздавання пенсіонерам таких сіл як Глуша чи Бірки по дві сотні - таки так!
Іван Показати IP 24 Червня 2012 10:04
На мою думку таких людей як селищний голова Любешова петро хомич треба садити в тюрми за відносини до людей і српияня до не чесних виборів
Анастасія Показати IP 24 Червня 2012 14:51
За комуністів може і не голосувала б.А за Адама Івановича я думаю особливо любешівцям не голосувати просто соромно.Подумайте поки не пізно про долю району?
Віталій до Анастасія Показати IP 25 Червня 2012 09:30
А ти краще про свою продажну душу подумай і за чиї гроші він це все робить? За гроші вкрадені в народу, в т.ч. у тебе і мене... Таким не місце у раді.
васа до Віталій Показати IP 3 Жовтня 2012 16:28
підтримую.краде у нас і нашими грошима робить добро від свого імені
Леонід Показати IP 24 Червня 2012 14:58
Я щодо бруду про Адама Івановича.Тут як ніде на думку спадає українське прислів'я:не роби добра не будеш мати зла.Адаме Івановичу, моє ВАМ шанування і низький уклін!
лель Показати IP 25 Червня 2012 11:07
Ви всі праві але треба вибирати нових людей інакше ми нічого не змінимо
Лана Показати IP 25 Липня 2012 12:46
Якщо думати про долю району,то якраз треба голосувати саме за Адама Мартинюка!!!Ті,хто закидає,що він купляє перед виборами-обламайтесь. Вже багато років поспіль Адам будує у районі новітні школи,клуби,навть у віддалених селах,церкви,дороги,допомагає простим людям,які не мають коштів на лікування. І все це він робить не тільки у перед виборами,а постійно. І щоб ви там не патякали, а жителі району самі все бачать. Якби не Адам,ще б довго не бачили вони газу. Отже всім,кому небайдужа доля району - голосуйте за Адама!Це дійсно Людина слова і в цьому переконалось багато жителів Любешівщини, коли Мартинюк доводив свої обіцянки ділом.
вдячні до Лана Показати IP 3 Жовтня 2012 16:36
якби Адам Мартинюк балатувався сам --- без КРОВОЖЕРЛОЇ партії комуністів яка продає рідну мову,нашу ВІЛЬНУ УКРАЇНУ,нищила наші церкви,організувала голод 33-го то ми б голосувалиб за нього ВСІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus