USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У мерії вирішили ремонтувати будинок у Старому місті

24 Травня 2012 12:34
У Луцьку все-таки візьмуться за реставрацію пам’ятки архітектури національного значення «Будинок Пузини», який розташований в історичній частині обласного центру на вулиці Кафедральній, 23.
Відповідне рішення 24 травня прийняв виконком Луцької міської ради.
Нагадаємо, нині будівля фактично в аварійному стані і потребує капітального ремонту. Однак власники квартир, які розташовані в будинку, не хочуть виїжджати, поки не отримають достойну, на їхню думку, компенсацію.
Міський голова Луцька Микола Романюк розповів, що він та голова ОДА Борис Клімчук зустрілися з мешканцями будинку. З його слів, вдалося досягти згоди. Зокрема, губернатор пообіцяв з обласного бюджету виділити 350 тисяч гривень на ремонт будинку. «Заміна вікон, галерей, даху, штукатурка стін. Форма зберігається такою, як і була», ‒ повідомив мер.
Тож виконком доручив управлінню капітального будівництва розробити та погодити проект реставрації та капітального ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
kotyk Показати IP 24 Травня 2012 15:07
так, реконструкція чи реставрація?
дідо Показати IP 24 Травня 2012 17:48
тендер виграє Луцьксантехмонтаж Чорнухи...як завжди.
SET Показати IP 25 Травня 2012 07:57
Ага, реконструюють так же "професіАНАЛЬНО" як і стіну замку зі сторони "Корони Вітовта". Бездарі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus