USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У новому кліпі «Океану Ельзи» зашифрований код

22 Грудня 2009 18:48
Прем\'єра нового кліпу українського гурту Океан Ельзи на пісню «Я так хочу…» відбулася учора, 21 грудня. У кліпі зашифрований код, розгадавши який, глядач зможе виграти квитки на будь-який з концертів гурту.
Пісня «Я так хочу...» стала першим опублікованим синглом з нового, сьомого за рахунком, студійного альбому «Океан Ельзи». Презентація альбому запланована в березні 2010 року, – пише Корреспондент. Як розповів лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, основною особливістю цього відеокліпу є те, що в ньому закладено інтерактивне спілкування з глядачем, повідомили у прес-службі «ОЕ». «З моменту презентації синглу «Я так хочу...» ми, за допомогою особистих блогів у Twitter, активно і безпосередньо спілкуємося з нашими слухачами. І в новому відео ми з самого початку заклали в основу сценарної ідеї можливість такого спілкування», - зазначив Вакарчук. Згідно із задумом, у кліпі зашифрований якийсь код, що складається з 5 цифр. Найбільш уважні глядачі, які визначать цей код і візьмуть участь у цифровому квесті від «Океан Ельзи», отримають можливість протягом 2010 відвідати будь-який (на свій вибір) концерт гуртуз великого туру, який пройде в Україні, Росії, Західній Європі і США. Протягом тижня, з 22 по 28 грудня 2009 року, бажаючі взяти участь у квесті повинні залишити розшифрований код і свій e-mail у спеціальній графі, яка буде з\'являтися на офіційному сайті «ОЕ» о 17:00. Щодня перших 7 учасників квесту, які надіслали правильний код, отримають квитки на будь-який обраний ними концерт «Океану Ельзи». Імена переможців будуть названі на наступний день на twitter.com / okeanelzy. Кліп «Я так хочу...» – перша спільна робота «ОЕ» і молодого режисера Михайла Коротєєва. Зйомки відео відбувалися в Києві, в одному з культурних центрів. За словами режисера, «виходячи з назви пісні, нам найменше хотілося робити якісь банальні речі, показуючи людей, до яких ми прагнемо. Тому ми змоделювали ситуацію, в якій людина виявляє себе максимально щиро, ситуацію, яка змушує кожного з нас замислитися над тим, що ж є найбільш цінним і важливим у твоєму житті».
Нове відео можна переглянути тут.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
seal Показати IP 22 Грудня 2009 19:16
Чудовий PR-хід з боку ОЕ. Тепер цей кліп будуть не один раз проглядати тисячі користувачів з метою виграти халявні квиточки. А, взагалі, як на мене, то творчість Славка Вакарчука не потребує додаткової реклами. Хоча, як кажуть, маслом каші не зіпсуєш.
seal Показати IP 22 Грудня 2009 19:21
А сама пісня клас! Зрештою, як і більшість пісень ОЕ. "Океани" знову порадували своєю творчістю.
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:17
а по-моєму останнім часом Славко зажрався і вже далеко не той милий простий хлопчина, що був кілька років назад. зіркова хвороба і його заразила :(
seal Показати IP 23 Грудня 2009 23:22
До Юки. Всі ми не без гріха. Проте, його музика і надалі залишається достойною.
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 00:59
До seal,23 грудня, 23:22: але не на стільки улюбленою всіма, як перші його альбоми :(
seal Показати IP 24 Грудня 2009 01:04
До Юка 24 грудня, 00:59. Про смаки не сперечаюсь. Кожному своє.
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 11:33
Пісенька супер! І кліп простий і зрозумілий. Спільна робота з Михайлом Коротєєвий дає плоди і йде на користь. Так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus