USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

У волинському супермаркеті платитили зарплату в «конверті»

12 Жовтня 2010 10:35
У ході планової виїзної перевірки відомого волинського торговельного центру податківці поцікавилися станом виплати зарплати: відповідальні особи ТзОВ надали розрахунково-платіжні відомості, з яких випливало, що майже весь персонал супермаркету працює на півставки.
Однак режим роботи торговельного закладу, кількість зайнятих в обслуговувані клієнтів та обсяги продажу свідчили про очевидне недбальство керівництва магазину із дотриманням закону в оплаті праці своїх працівників, повідомляє управління оподаткування фізичних осіб.
«Та й малоймовірно, що переважна частина персоналу цього закладу, серед якої значна частина – висококваліфіковані кадри, погодилися працювати за мізерну винагороду, – розповідає начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області Людмила Арендарчук. – Як переконалися податківці в ході подальшої перевірки, зарплата в «конверті» – звична практика у цій фірмі. Як наслідок, не все гаразд виявилося в торговельному центрі з дотриманням Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб». За наслідками нашої перевірки ТзОВ донараховано понад 600 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб разом зі штрафними санкціями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ваня Показати IP 12 Жовтня 2010 11:24
Боже мій, яка сногшибальна інформація, та у Луцьку всі великі підприємства так працюють,а особливо торгові.Континіум,наприклад, поцікавтесь, яка там зарплата офіційно у них.За інші не буду говорити,бо тут я сам працюю.Читаєш і смішно стає хіба ви не знаєте про них, але ніхто не дасть цього зробити у них гроші великі
FANTOMAS Показати IP 12 Жовтня 2010 15:08
Да уж ... Информация из серии "Волга впадает в Каспийское море , лошади любят овес".
Сьцьопа Показати IP 13 Жовтня 2010 15:20
"Цікава" новина. В Україні платиться "в конвертах" щонайменше 60% зарплати. Вже давно настав час вводити посаду міністра тіньової економіки і 10 заступників. Це вельми широка галузь зі своєю армією "кришевателєй", ментами, прокурорами і суддями, "налоговиками" і іншими службами, які чесно і за високу платню ревниво виконують свої "обовязки". Нехай читач вибачить за часто вживані лапки, слово "держава" теж треба брати в лапки, бо все це - умовне, віртуальне.
Перевізник Показати IP 13 Жовтня 2010 23:16
Та з такими податками хіба можна інакше? Рекетня 90х тримає бариг уже давно відповідно до "чинного законодавства", а сам рекет - то законодавець. Треба саботувати такі речі, і підприємці так і роблять, молодці, не можемо людські податки запровадити - отримємо саботаж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus