USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Убивство підлітка в Києві: службовець УДО був п'яний, провини не визнає, – ДБР

9 Квітня 2024 15:33
Відсторонений військовослужбовець УДО, звинувачений у вбивстві підлітка в Києві, не визнає своєї провини, експертиза показала, що на момент злочину він був напідпитку.

Про це повідомила радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сап’ян в ефірі національного телемарафону, передає УП.

«На фоні цього інциденту соцмережами почала ширитися дезінформація, що нібито це колишній працівник ДБР. Наголошую, що це не відповідає дійсності. Це – військовослужбовець, водій Управління державної охорони, якого наразі відсторонено від виконання службових обов’язків.

Йому оголошено підозру в умисному вбивстві. Він наразі перебуває в СІЗО, незабаром йому буде обрано запобіжний захід (слідчі клопочуть про утримання під вартою без права застави)», – зазначила вона.

Читати ще: Не сподобалось, що діти розважалися: правоохоронець заподіяв підлітку смертельну травму біля київського фунікулера. Фото 18+

Сап’ян додала, що Управління державної охорони та його керівництво максимально сприяють слідству.

Радниця уточнила, що на момент скоєння злочину військовослужбовець не був при виконанні службових обов’язків.

За результатами експертизи, підозрюваний був напідпитку (1,2 проміле алкоголю в крові).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ТЦК Показати IP 9 Квітня 2024 16:08
Як напідпитку? Я читав наших розумних полішуков коментарі, то вони писали, що то школяри були п'яні, та чеплялися до бєдолагі! Не відомо звідки вони взяли цю інформацію. але в попередніх дописах можна цих знавців (хіба сала та горілки) почитати
Анонім Показати IP 9 Квітня 2024 19:44
алкоголізм до добра не доводить, навіть спокійні люди можуть стати агресивними під дією бухла. У нас ,на жаль, дуже багато зловживають алкоголем і при цьому вважають це нормальним. Але це один з тих жахливих випадків, коли зрозуміло, що бути п'яним зовсім не норма, наробив ідіот біди і собі, і людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus