USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Не сподобалось, що діти розважалися: правоохоронець заподіяв підлітку смертельну травму біля київського фунікулера. Фото 18+

8 Квітня 2024 12:25
У Києві на станції фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Сварка закінчилася вбивством.

Про деякі подробиці трагедії повідомили у ДБР.

«7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події», – йдеться у повідомленні.

Затриманий правоохоронець вже відсторонений від виконання своїх обовʼязків.

Наразі вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ). Слідство триває.

Читати ще: На Волині за вбивство через ревнощі чоловіка засудили на 10 років: він каже, що винен інший

Як передає ТСН, поранений юнак загинув на сходах станції.

У соціальних мережах інформували, що загиблому було лише 16 років. Хлопець з компанією однолітків гуляв Подолом, а потім вирішили проїхатися фунікулером.

Як пишуть друзі загиблого, у вагон зайшов військовий без розпізнавальних знаків і йому не сподобалося, що підлітки розважаються.

Відбулася словесна перепалка, на тему чи готові хлопці захищати Батьківщину. А коли вагон фунікулера зупинився, хлопця, який виходив останнім з вагону, штовхнув чоловік у формі. Потерпілий розбив головою скло і порізався, а вже на сходах стікав кров’ю, бо була ушкоджена сонна артерія.

Увага, фото 18+
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
скептик Показати IP 8 Квітня 2024 13:17
мєнтяру на розмінування. хоч якась користь буде
Десь до скептик Показати IP 8 Квітня 2024 14:05
Десь написано що це мєнт? Але ладно, думати не треба. Хай буде мєнт.
скептик до Десь Показати IP 8 Квітня 2024 16:30
7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі. БУКВИ ВИВЧИ
Анонім до скептик Показати IP 8 Квітня 2024 16:27
водієм у правоохоронному органі
скептик до Анонім Показати IP 8 Квітня 2024 20:14
те саме що мєнт. там з нормальною психікою на роботу не беруть
Ваєнний Показати IP 8 Квітня 2024 13:47
Красава.
йцук Показати IP 8 Квітня 2024 14:01
мєнтяра-вбивця
Анонім до йцук Показати IP 8 Квітня 2024 17:45
це водій охорони зробив, служби, яка ніякого відношення до поліції немає, то по перше, а по друге, то жахлива історія, яка говорить про те, що людям у нашому суспільстві не завадило б вже збавляти обороти в емоціях. Бажано пам'ятати, що треба залишатися людиною в усіх випадках. Одні бидлюки виховують дітей зовсім без поваги до дорослих чи інших людей, вчать, що 'нахальсва- втароє щастье', а інші соромляться сходити до психотерапевта за заспокійливими, навіть коли башню зносить. Накручують людей з усіх сторін, агресія кругом аж пре
123 до Анонім Показати IP 9 Квітня 2024 14:48
А поясни, чому молодь має тебе поважати? Через те що ти не здох на певному відрізку життя? Не сміши, повагу треба заслужити. А вам старим, що нам таку державу лишили, краснодякую!!! Краще б вас не було
Андерсон до 123 Показати IP 9 Квітня 2024 16:53
В нього просто своїх нема, а чужі діти його ображають
Анонім Показати IP 10 Квітня 2024 09:29
нема чого до чужих дітей руки простягати. це жах . шкода хлопчину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus