USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Убивця переховувався у болоті

11 Жовтня 2011 11:04
У селі Хотешів Камінь-Каширського району від ножового поранення помер місцевий 51-річний Володимир - потерпілого зарізав його сусід 57-річний Іван.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.
Як уже писали "Волинські новини", трагедія трапилася 4 жовтнячерез сварку. Чоловіки сперечались, раптом Іван схопив ніж і вдарив Володимира прямісінько у серце. Після чого покинув місце злочину.
Здатись добровільно у руки правоохоронцям зловмиснику, звичайно, не хотілось, і він вирішив чим скоріше тікати.
Поміркувавши, що найкраще буде перечекати дотемна поблизу болота у траві, чоловік пролежав там кілька годин, доки надворі не стало темно, після чого продовжив переховуватись уже в господарській добудові хатини-пустки. Незважаючи на спроби зловмисника втекти, працівники міліції швидко відреагували та затримали його того ж злощасного дня. Правоохоронці виявили, що втікач прихопив із собою гроші та документи, що підтверджувало версію працівників міліції про втечу.
Як розповіли співробітники органів внутрішніх справ, затриманий характеризується виключно з негативного боку. Він народився в Хотешові, але пізніше переїхав до іншого села. А у 2001 році повернувся назад уже із дружиною та дітьми. Здавалось, усе нічого. Але як виявилось пізніше, хорошого в цьому нічого не було.
Протягом десяти років Іван тримав усе село у страху. Крім систематичного вживання алкоголю, чоловік постійно конфліктував із сусідами, бився та погрожував жорстокою розправою із застосуванням ножа та сокири. Запевняв, якщо вони поскаржаться на нього до міліції, то він спалить їхні оселі, а рідним взагалі не пощастить.
Крім цього, було кілька випадків, коли неконтрольований чоловік приходив до представників місцевої влади та вчиняв і там скандал із застосуванням ненормативної лексики. Та це ще не все. Досі не відомо, що саме за конфлікт стався у Івана з місцевим священиком. та духовний наставник попрощався б із життям, якби не випадковість і сільський «терорист» не промазав, стріляючи у нього із вогнепальної зброї.
Боячись розправи, багато років поспіль односельчани не звертались до правоохоронців із заявами про залякування і тому подібне.
Сьогодні Іван К. арештований та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області. Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
adams Показати IP 11 Жовтня 2011 14:11
Розстріл......
Ірина Осійчук Показати IP 11 Жовтня 2011 15:00
Я його знаю, і розстрілу йому мало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus